[CFW] ULTRA GÖRSEL Effects 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
[CFW] ULTRA GÖRSEL Effects 2
Bir arkadaşımız ana ekranda sadece devamlı yağmur şimşek çaksın demişti.Yaptım oldu sağa çekerek 2.ekrandaki Yağmurun şiddeti ilk ekrana göre daha çok artar..Öncelikle daha verimli kullanmanız için CFW Ye gömmenizi tavsiye derim.Şayet gömmüyorsanız c de yerine attıkdan sonra tema effektini kapatıp Telefonu kapatıp açınız daha sonra temadan tema effektini aktif ediniz.Kapatıp açmazsanız verim alamazsınız CFW gömmezseniz şayet.!!! [CFW] ULTRA GÖRSEL Effects deki den Tek farkı Ana ekran efekti ve Medibar efecktidir.(Media Bardaki efekt değişimi bence daha Güzel oldu)Güle Güle Kullanın ] ] ] ] ]

Tepkiler: sublieutenant ve Silinen Üye 94869

Mert045

Üye
O şimşek çaksın diyen arkadaş ben oluyorum galiba

---------- Eklendi @ 17:42:30 ---------- Yazıldı @ 17:38:10 ----------

Link kırık

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Linkde sorun yok şimdi denedim,indiriliyor__???

Mert045

Üye
Inşallah usta bu balonlar hala var ya . Bide menü de aynı ev ekranı gibi yağmur ve şimşek olsa daha iyi olmaz mı . Part 3 bekliyoruz ona göre

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah usta bu balonlar hala var ya . Bide menü de aynı ev ekranı gibi yağmur ve şimşek olsa daha iyi olmaz mı . Part 3 bekliyoruz ona göre

Balonlar ana ekranda yokki? Balonları istemiyorsan sileceğin dosyaları söylüyorum B.png , jm_p_list2.png , jm_p_list55.png ,jm_p_list56.png bu dosyaları sil gider.Ev ekranındaki gibi menüde yapmak için kodları değiştirmek lazım.Ama hemen söz veremem.

teşekkürler, program arkaplan efekti ve bar efektleri hoşuma gitti yağmurda güzel tabii ki

nasıl cfw ıcıne gomecegım hakkında bı bılgım yok yardımcı olur musun ?

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
nasıl cfw ıcıne gomecegım hakkında bı bılgım yok yardımcı olur musun ?
Nfe ile kullandığın yazılımı açıp resource deki effects klasörünü yer değiştirip paketleyip yeniden flashlıyacaksın.

---------- Eklendi @ 21:31:43 ---------- Yazıldı @ 21:31:02 ----------

teşekkürler, program arkaplan efekti ve bar efektleri hoşuma gitti yağmurda güzel tabii ki

Güle güle kullan.

lazye

Üye
abi mükemmel bişey ya .D

Mert045

Üye
Part 3 bekliyoruz ona göre

Febris

Üye
Belle'de denesemmi çalışır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...