feridunf
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben daha onceden gabriel in c6 fw sini kullaniyodum ondan cok daha kaliteli olmus oneririm ama ingilizceben v10 fınalı kullanıyorum. Nasıl fark var gercekten hızlı mı
türkçe mi şimdi değilse telefon flash yesin istemiyorum
----------Eklendi 21.09.2011 @ 00:25:06 ---------- Yazıldı 20.09.2011 @ 23:28:08 ----------
dayanamadım baktım türkçe değil bunu türkçe yapabilicek arkadaşlar var mı ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
türkçe dil ekledim mesaj yazarken türkçe karakterler yoktu onlarıda ekledim bir de fwye gömülü free isms programını çıkardım baya eski sürümdü çünkü.ama klawyedeki bazı tuşlar yanlış tüm c6 fwlerinde olduğu gibi.ben 2 qündür kullanıyorum bi sorun yaşamadım.he bi tek kapama tuşuna basınca yeniden başlat yerine ekranı ve tuşları kilitle yazıyor türkçeye böyle çevrilmiş ama bastığında yeniden başlatıyor..bu arada belirtiyim sadece rofs2 dosyası bu diğerlerini zaten indirmiştin bunu onunla değştireceksin
teşekkürler hemen indiriyorum
Bu versiyonu yükledim ama bir program yüklediğimde hack"lenmemiş gibi yüklenemiyor diyor
rompathcerdan installserverı aktif et yüklenir
kardeş o klavyenin türkçesini nasıl kaldırabilirim türkçe karakterlerden çok semboller daha önemli benim içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
türkçe dil ekledim mesaj yazarken türkçe karakterler yoktu onlarıda ekledim bir de fwye gömülü free isms programını çıkardım baya eski sürümdü çünkü.ama klawyedeki bazı tuşlar yanlış tüm c6 fwlerinde olduğu gibi.ben 2 qündür kullanıyorum bi sorun yaşamadım.he bi tek kapama tuşuna basınca yeniden başlat yerine ekranı ve tuşları kilitle yazıyor türkçeye böyle çevrilmiş ama bastığında yeniden başlatıyor..bu arada belirtiyim sadece rofs2 dosyası bu diğerlerini zaten indirmiştin bunu onunla değştireceksin
kardeş o klavyenin türkçesini nasıl kaldırabilirim türkçe karakterlerden çok semboller daha önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?