Silinen Üye 2469111
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
nasıl kuruluyor telefona ? bunu yüklersem rom yanma gibi bi ihtimali varmı?Hakan guvenın symbıan belle cfw'sini yukle. Istedığın her sey onda var
nasıl kuruluyor telefona ? bunu yüklersem rom yanma gibi bi ihtimali varmı?
Ayrıca Cfwler yüklenikten sonra HARD FORMAT ya da fabrika ayarlarını geri yükleme gibi bir imkanımız varmı ?
rom ancak cfw boş alan kalmadı için yanar ben öyle bir riske girdim normal boyutu 115 mb iken ben 115 .49 mb yükledim cfw yaptım içın dedim gibi ancak bôyle yanar ama hakanın cfw sın de 3 mb fazla boş olduğu icın yanma olasılığı yok
cfw attıktan sonra hard solf format telefonunu eski haline getirmez orjınal ofw yüklemen gerek telınin eski haline gelmesıni istiyorsan
Anladım. Peki Cfw yüklemeden kamerayı nasıl geliştirebilirim ? enCam ile yapacaktım sertifika hatası alıyorum
Şöyle Çekiyor
hack yapabilirsin
öncekiflaş yùzünden parlak çıkıyor birde yakın çekım flas geri göndü icın parlama yapıyor bendede öyle ama benimki cin mali arka kapak oldu için
sol altta siyah bir yuvarlaklı oluyor . tüm çektiğim fotoğraflarda öyle neden acaba ?netlik ayarlı filan yap
sol altta siyah bir yuvarlaklı oluyor . tüm çektiğim fotoğraflarda öyle neden acaba ?
flaşı kapattığım zamanda öyle
flaş yüzünden
flaşı kapattığım zamanda öyle
bilemiyorum arka kapaği çıkar öyle dene
kamerayı güzel çeken enCam var. ama tlefona yükleyince sertifika istiyor. Nasıl yapabilirim ? nasıl kırabilrim ?arkadaşm 3.2 mp kameradan o kadar olur
o nasıl bir program?hayır camefx var nasıl çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?