CFW İçin Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

Konu Sahibi
CFW İçin Yardım
C5-03 V22 kullananlar için cfw hazırlıyorum ama orjinal dosyalara ekleme yapınca telefon açılmıyor , başkalarının cfw lerine baktım çok gereksiz şeyler var örneğin ; winrar telefona rar dosyası atmak aklımdan geçmez bu programları nasıl kaldırabilirim bunun gibi toplam 11 12 program var bunları yok etmem lazım bide home screen leri kaldırmak istiyorum çok gereksiz temalarda öyle kaldırmanın bir yolu yokmu uygulama yöneticisini skin klasörünü falan denedim başaramadım yardım edin birde slide unlocku atıyorum kilit açarken kaydırıyorum ama kaydırırken simsiyah zeminde oluyor :(

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Cfw orjinal uzerinden yapiyorsaniz oncelikle core yani Rofs1 kilidini krmaniz gerekiyor ondan rofs2 oynadiniz an acilmaz.
kaldirmak istediniz dosyalarin sis bulup siscoonnektle acip dosyalari nerde oldunu bulabilir silersiniz.

Yada benim kullandim bir yontem : hard format atin C yuklemelerinizi yapin C oldugu gibi x-plore yardimiyla hafiza kartina kopyalayin bos udaya atin hersey istediniz gibi olur gereksiz hicbirsey olmaz.

not: bazi dosyalari silmniz gerekebilir mesela private/10202be9 aldiniz C klasorunde

yardim edebilirim

Krofessional

Konu Sahibi
uda dosyasını boş veriyorlar zaten onla sorunum yokta rofs kilidi kaldırmayı nasıl yapıcaz ve mesela winrar bu forumda ki sis le baska forumdaki sisi kurunca fark olabiliyor ama bunları ID leri aynımı yanı herhangi bi benzer sisi bulsam işe yararmı ?

everest22

everest22

Üye
WinRAR en gereklilerden biri. Ben çoğunlukla mobilden giriyorum siteye ve bir sürü sıkıştırılmış dosya indiriyorum. Bence cfw'ne ekle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt