UP up.
DustoJniK Üye peninputssqwinconfiginfo_01.rsc peninputssqwinconfiginfo_14.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_01.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc Bu dosyaları Rofs2/Resource/Plugin dosyasından alın ve CFW ye gömün bu kadar.
peninputssqwinconfiginfo_01.rsc peninputssqwinconfiginfo_14.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_01.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc Bu dosyaları Rofs2/Resource/Plugin dosyasından alın ve CFW ye gömün bu kadar.
TheMadness Üye DustoJniK' Alıntı: peninputssqwinconfiginfo_01.rsc peninputssqwinconfiginfo_14.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_01.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc Bu dosyaları Rofs2/Resource/Plugin dosyasından alın ve CFW ye gömün bu kadar. Genişletmek için tıkla ... Doğrusu; peninputssqwinconfiginfo_**.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_**.rsc yıldız koyduğum yerler dil kodları. örnek: 01 ingilizce 14 türkçe. daha var hangi dilleri isterseniz kopyalayın.
DustoJniK' Alıntı: peninputssqwinconfiginfo_01.rsc peninputssqwinconfiginfo_14.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_01.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_14.rsc Bu dosyaları Rofs2/Resource/Plugin dosyasından alın ve CFW ye gömün bu kadar. Genişletmek için tıkla ... Doğrusu; peninputssqwinconfiginfo_**.rsc peninputvkbwindowconfiginfo_**.rsc yıldız koyduğum yerler dil kodları. örnek: 01 ingilizce 14 türkçe. daha var hangi dilleri isterseniz kopyalayın.
TheMadness Üye BaTuu '' Alıntı: İyide onlarıda yaptım sonuç aynı Genişletmek için tıkla ... avkon mifinden olabilir ya da başka bir sistem mifinden. belcoya sor.
BaTuu '' Alıntı: İyide onlarıda yaptım sonuç aynı Genişletmek için tıkla ... avkon mifinden olabilir ya da başka bir sistem mifinden. belcoya sor.
Batuhan Apatay Üye Nokia 808 evolve teması var diyor. Ama başka tema kullanıncada aynı simgeler kalıyor.
DustoJniK Üye Avkon mifinden olacağını sanmıyorum üstad. ---------- Eklendi @ 15:33:38 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ---------- Hangi sürümden alıyorsun Batuu.
Avkon mifinden olacağını sanmıyorum üstad. ---------- Eklendi @ 15:33:38 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ---------- Hangi sürümden alıyorsun Batuu.
TheMadness Üye BaTuu '' Alıntı: Nokia 808 evolve teması var diyor. Ama başka tema kullanıncada aynı simgeler kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Temayı uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat öyle dene ---------- Eklendi @ 15:42:35 ---------- Yazıldı @ 15:41:55 ---------- DustoJniK' Alıntı: Avkon mifinden olacağını sanmıyorum üstad. ---------- Eklendi @ 15:33:38 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ---------- Hangi sürümden alıyorsun Batuu. Genişletmek için tıkla ... ben de başta tema dedim olmuyor deyince olabilir dedim avkondan
BaTuu '' Alıntı: Nokia 808 evolve teması var diyor. Ama başka tema kullanıncada aynı simgeler kalıyor. Genişletmek için tıkla ... Temayı uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat öyle dene ---------- Eklendi @ 15:42:35 ---------- Yazıldı @ 15:41:55 ---------- DustoJniK' Alıntı: Avkon mifinden olacağını sanmıyorum üstad. ---------- Eklendi @ 15:33:38 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ---------- Hangi sürümden alıyorsun Batuu. Genişletmek için tıkla ... ben de başta tema dedim olmuyor deyince olabilir dedim avkondan
Batuhan Apatay Üye DustoJniK' Alıntı: Avkon mifinden olacağını sanmıyorum üstad. ---------- Eklendi @ 15:33:38 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ---------- Hangi sürümden alıyorsun Batuu. Genişletmek için tıkla ... Belco2 nin cfwden almıştım o dosyaları. Madness®' Alıntı: Temayı uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat öyle dene ---------- Eklendi @ 15:42:35 ---------- Yazıldı @ 15:41:55 ---------- ben de başta tema dedim olmuyor deyince olabilir dedim avkondan Genişletmek için tıkla ... Yenidende başlattım aynı.
DustoJniK' Alıntı: Avkon mifinden olacağını sanmıyorum üstad. ---------- Eklendi @ 15:33:38 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ---------- Hangi sürümden alıyorsun Batuu. Genişletmek için tıkla ... Belco2 nin cfwden almıştım o dosyaları. Madness®' Alıntı: Temayı uyguladıktan sonra telefonu yeniden başlat öyle dene ---------- Eklendi @ 15:42:35 ---------- Yazıldı @ 15:41:55 ---------- ben de başta tema dedim olmuyor deyince olabilir dedim avkondan Genişletmek için tıkla ... Yenidende başlattım aynı.