Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CFW Düzenleyen veya Sitemden Anlayan Birisi Bakabilir Mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
CFW Düzenleyen veya Sitemden Anlayan Birisi Bakabilir Mi?
Arkadaşlar ben şimdi bir fw yükledim Symbian^3 fwsi.Fwye c5 tuş kilidi koymuş adam.Ben bu tuş kilidini beğenmiom.Privateden fln kaldırabilir miyim?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Slide to unlock modunu uygula.
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
Nasıl yani.Aga bnm telde şu an c5 tuş kilidi dahil ztn.Ben bunu kaldırmak istiyorum sistem klasörlerinden.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Rofs2 yi NFE ile düzenleyebiliyor musun? Eğer yapabiliyorsan, paylaşılan bir slide to unlock arşivinin içindeki sys, resource gibi klasörleri rofs2 ye atıp flashlayacaksın.
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
Aga ben fw düzenleyemiom ki NokiaFirmwareEditör var fakat yapamıyorum.Aga şimdi yeniden mi jaf atcam başka yolu yok mu?
sublieutenant
Üye
Yok kardeşim, olsaydı bu modifiye bölümü olmazdı ve biz bu kadar kafa yormazdık bazı şeylere.. bak bakalım z: bölümünde bi değişiklik yapabiliyomusun??
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Yeniden flashlayacaksın. Başka yolu yok. Slide to unlock dosyalarını rofs2 ye atıp yeniden flashla.
Arisklaus
Üye
Konu Sahibi
Aga slide to unlock dosyalarını koyunca farklı bir tuş kilidi gelmiyo mu ya.Ben hiç tuş kilidi olmasın istiyorum