CFW Düzenleyen veya Sitemden Anlayan Birisi Bakabilir Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
CFW Düzenleyen veya Sitemden Anlayan Birisi Bakabilir Mi?
Arkadaşlar ben şimdi bir fw yükledim Symbian^3 fwsi.Fwye c5 tuş kilidi koymuş adam.Ben bu tuş kilidini beğenmiom.Privateden fln kaldırabilir miyim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Slide to unlock modunu uygula.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani.Aga bnm telde şu an c5 tuş kilidi dahil ztn.Ben bunu kaldırmak istiyorum sistem klasörlerinden.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rofs2 yi NFE ile düzenleyebiliyor musun? Eğer yapabiliyorsan, paylaşılan bir slide to unlock arşivinin içindeki sys, resource gibi klasörleri rofs2 ye atıp flashlayacaksın.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Aga ben fw düzenleyemiom ki NokiaFirmwareEditör var fakat yapamıyorum.Aga şimdi yeniden mi jaf atcam başka yolu yok mu?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yok kardeşim, olsaydı bu modifiye bölümü olmazdı ve biz bu kadar kafa yormazdık bazı şeylere.. bak bakalım z: bölümünde bi değişiklik yapabiliyomusun?? :lol

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yeniden flashlayacaksın. Başka yolu yok. Slide to unlock dosyalarını rofs2 ye atıp yeniden flashla.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Aga slide to unlock dosyalarını koyunca farklı bir tuş kilidi gelmiyo mu ya.Ben hiç tuş kilidi olmasın istiyorum

----------Eklendi @ 13:40:55 ---------- Yazıldı @ 13:28:11 ----------

Aga ben sana rof2yi upload etsem sen yapabilir misin?Lütfen ya yaparsan çok makbule geçer.

----------Eklendi @ 13:44:49 ---------- Yazıldı @ 13:40:55 ----------

psychopaht

psychopaht

Üye
kill me indir popupclock.exe yi terminate yap ve auto kill on start up yes de bir daha acilmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Arisklaus
Arisklaus

Arisklaus

Üye
    Konu Sahibi
Vay aga saolasın vala

----------Eklendi @ 20:40:27 ---------- Yazıldı @ 20:39:51 ----------

Birde bu başlangıç yani açılışı nası iptal etcez yada iptal olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt