CFW by sdeoo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
CFW by sdeoo
Değerli MaxiCep Üyeleri sizlere kendi yaptığım biraz el emeği biraz TCK ekibinin modlarıyla harika bir fw sunacağım.Ama başta ofw edit desem de sonradan CFW ye dönüştürdüm.:ehe.Yaptığım modlamalar:
1)Bu adresteki temiz c6 portu kullanıldı.

2)Rambo_FT'nin cfw mod arşivi çok işime yaradı.Şimdiden teşekkürler.(Batarya ve performans geliştirildi.)
3)C7 efektleri,yazı tipi,ikonlarını kullanıldı.(C7'nin yazılımından çektim :D)(İkonlar Anna Lite'dir.)(binh24'e ikonlar için teşekkürler.)
4)Fw'den Ovi rehber,Ovi senkronizasyon,Ovi müzik,Haritalar,Yardım,Hoşgeldiniz,My Nokia kaldırıldı.
5)Wifi artıklarını temizlendi.
6)InstallServer hack sistemi kullanıldı.
7)Telefon kurulduktan sonra boş alan tam 76.7 Mb.En azından benim için rekor:d:
8)Telefondaki temalar silinmedi.(ORJINALDIRLER.)
9)FOTA önbelleği kaldırıldı.

NOT: FW KURULUMUNA BURADAN BAKINIZ.BU ARADA FW İSMİ "CFW BY SDEOO"
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ra-olu-yazilim-atma-100-calisiyor-330340.html
Not:Açılmayan telefon diyor ama merak etmeyin siz orada nasıl yapıldığına bakın sadece :P
Not:Phoenix ile değil Jaf ile flashlamanızı öneriyorum.

NOT2:Fw deki eksiklikler giderilirken,5800 global race oyunu eklendi.(kotukoylu'ye teşekkürler.)
CFW FP1 güncellemesini yakında göreceksiniz.(EK BİLGİDİR!!)(10-15 gün sonra)(Sizin istedikleriniz yapılacaktır.)
DURUM:Test aşamasını geçti.Şimdi Upload edeceğim.Mediafire'dan indireceksiniz.
Bir teşekkür yeter:d:.MediaFire Upload etmeye başladı.Umarım Beğenirsiniz.
Linkleri birazdan vercem ama telefonun usb girişi çıktı :ağlarım:.Bu yüzden sizi daha fazla bekletmeyip linkleri birazdan vercem.
LİNK:

haqanguven

haqanguven

Üye
şimdiden hayırlısı olsun kardeşim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Devamını bekliyoruz :oke:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
sağ olun.umarım beğeni toplayabilirim yaptığım fw ile

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kariyerinde başarılar :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

---------- Eklendi @ 13:33:32 ---------- Yazıldı @ 13:15:58 ----------

çok teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tamamen okudum konunun hepsini. Tuş kilidi neden olmadı demişsin. Eğer OFW edit hazırlıyorsan C5-03 tuş kilidi olmayabilir. Uzun zamandır OFW kullanmadığım için, c5 tuş kilidinin ofw'de çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Yine de biraz uğraş, belki çalıştırabilirsin :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tamamen okudum konunun hepsini. Tuş kilidi neden olmadı demişsin. Eğer OFW edit hazırlıyorsan C5-03 tuş kilidi olmayabilir. Uzun zamandır OFW kullanmadığım için, c5 tuş kilidinin ofw'de çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Yine de biraz uğraş, belki çalıştırabilirsin :)

C6 portu kullanmış. :hmmm Fakat OFW diyor.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
evt önceden ofw dedim ama sonra cfw a çevirdim.Konu başlığının nasıl düzenlendiğini bilmediğimden kusuruma bakmayın.:P:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konuyu düzenlerken Gelişmiş'e tıkla ;)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
    Konu Sahibi
linkleri 10 dk sonra koyacağım.

osman42x

Üye
lan hiç kimse indirmesin gibi kamera calısmıyor yazı okunmuyor kamera bozuluyor bu cfw yi yapan kimse öğrenip gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt