CFW bilenler için küçük bir öneri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asd220

Üye
    Konu Sahibi
CFW bilenler için küçük bir öneri...
Acaba nokia ev ekranı kaldırılsa yerine sbp shell gömülse sbpninde üstteki saat batarya gösterilen yer kaldırılıp yerine belle topbar gömülse sbp yüklemesinide telefon açılırken yapsa , telefona widget desteği eklense tarayıcıyı opera ile birleştirilse olur mu diye soracaktım :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Belleshell den daha çok ram yiyor Spb shell.
Yapılsa zaten bu zamana yaparlardı.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
belle shell gömdüler işine yaramazmı?

asd220

Üye
    Konu Sahibi
çok ram yiyor ama mesela ben sbp ile belle topbar kullanıyorum resmen android gibi oldu telefon ve sbp nin bir sürü skin seçeneği var istediğin gibi kişiselleştirilebilir telefonun ram ini biraz basitleştirip böle 6 mb çoğaltıp yerine sbp koysak mesela ?

- - - Eklendi - - -

çok ram yiyor ama mesela ben sbp ile belle topbar kullanıyorum resmen android gibi oldu telefon ve sbp nin bir sürü skin seçeneği var istediğin gibi kişiselleştirilebilir telefonun ram ini biraz basitleştirip böle 6 mb çoğaltıp yerine sbp koysak mesela ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

- - - Eklendi - - -

bakarık :D

- - - Eklendi - - -

ama çok yer kaplıyo o :D

asd220

Üye
    Konu Sahibi
bakarık :D

- - - Eklendi - - -

ama çok yer kaplıyo o :D

Kaplasin yaa birkaç mb çoğaltın rami görünüşe önem veren kişiler için ( benim gibi ) çok iyi olur şu an ben cfw kullanmıyorum orjinalde sbp kullanıyorum çok memnunum bazen sinir oluyorum ama nadir gerisi gayet iyi :)

- - - Eklendi - - -

bide belle topbar mis gibi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kaplasin yaa birkaç mb çoğaltın rami görünüşe önem veren kişiler için ( benim gibi ) çok iyi olur şu an ben cfw kullanmıyorum orjinalde sbp kullanıyorum çok memnunum bazen sinir oluyorum ama nadir gerisi gayet iyi :)

- - - Eklendi - - -

bide belle topbar mis gibi :)
hacı tamamda yazılımda o kadar yer açması zor :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aykut gelmiş :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt