cfw atmak yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
cfw atmak yardim
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Dün cfw atacaktım fakat biraz araştırıp da atayım çünkü yanlış işlem yaparsam tel gidebiliyor. Ve bu akşam atmayı düşünüyorum ve anladım mı bilmiyorum. Yani şöyle mi yapıcaz ; atacağımız cfw'yi ve jaf programını indiriyoruz, (jaf kullanmayı öğrendim) jaftan flashlayarak tel'i kapalı şekilde bilgisayara bağlıyorum ve açma tuşuna 1 kez basıyorum ve jaf, cfw modunu otomatik tel'e atıyor ve cfw işlemi tamamlanıyor. Doğru mu ? Eksik varsa düzeltir misiniz ?

juristokrat

juristokrat

Üye
1.telefona hard format
2.hafıza kartına format
3.telefonu kapat ve pcye bagla
4.jafı aç,bb5 e tıkla gereklı alanları işaretle crt deki tik i kaldr.offline modunu seç.
5.mcu ppm ape varıanttan dosyaları belirle
6.flash a bas.ckan uyarıya evet de.
7.telefonun açma kapama tuşuna hafifçe bas.
8.2 kere done yazısı çıkana kadar bekle. Telefonun acilsın ve hayırlı uğurlu olsun yeni Fwn.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok basit.önce kartı yedekleyip biçimlendir,sonra teli formatla,açılışta ülke soran yerde telefonu kapat.teli o şekilde bilgisayara bagla,jafı aç bb5 e tıkla,crt nin işaretini kaldır,offline modu seç,dead flash manual flash ve factory set i işaretle(eger işaretli degilse normal modeyi de işaretle)usei iniye tıklayıp telefonu ve rm kodunu seç,flasha bas,evet de.hemen evet dedigin gibi telefonun açma kapama tuşuna 1-2 saniye basılı tutup bırak,found diyecek,done yazısı gelene kadar bekle.eger oldu ki found dedikten sonra flaşa başlamazsa bi daha flasha basıp,evet deyip tekrar açma kapama tuşuna 1-2 saniye basılı tut görecektir.benim son 2 flashlamamda "phone found,error reading phone init data" dedi,tekrar flasa basıp devam edince başladı.

anılbaran

anılbaran

Üye
bız onu d un arkadasla halldeıktık ama jaf telı gormedı ıcın en son oyle kaldı :oke:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nokıa ovi suite yi kur.. tel kapalıyken bağla jaf programını açma ama.. telin açma tuşunu bir kere hızlı bas çek ama basılı tutma.. pc teli tanıyacaktır :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt