Ceza Türk Marşı (Yeni!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ceza Türk Marşı (Yeni!!!)
İşte böyle bi müziğe beatsiz direk orjinal müziğe rap yazmak herkesin yapacağı iş değildir. Üstad yapmış yine :)

[video=youtube;YXV_OU2loWs]http://www.youtube.com/watch?v=YXV_OU2loWs[/video]

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, jackalmami ve zeynep_96

enterneoll

enterneoll

Üye
Türkiyede Ceza'nın üzerine rap'ci yoktur

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
otostopçu

otostopçu

Üye
@müzik bölümü :hmmm

• Beğen
Tepkiler: minoo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Müzigin ritmine göre iyi flow yakalamıs ama lirikal kalite Türk Marsı degil de 23 Nisan siiri gibi..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Müzigin ritmine göre iyi flow yakalamıs ama lirikal kalite Türk Marsı degil de 23 Nisan siiri gibi..
Medceza adlı forumunda kendisi açıklama yapmış sadece eğlencesine yaptım diye. İlerki zamanlarda çok süper remixler geliyor bekleyin demiş...

Metin MF

Metin MF

Üye
en iyi rapçi diye bir şey yoktur arkadaşlar. Türkiye'de bu işi layığıyla yapan birden çok kişi var. ben en çok kurşun ve asakir leşker'i seviyorum

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
By-HaCk

By-HaCk

Üye
gerçekten çok beğendim eski günlere geri dönüyoz desenize :)

- - - Eklendi - - -

en iyi rapçi diye bir şey yoktur arkadaşlar. Türkiye'de bu işi layığıyla yapan birden çok kişi var. ben en çok kurşun ve asakir leşker'i seviyorum
peki neden profil resmin sagopa kajmer ? :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ama üstad ceza :oke:

yeauw

yeauw

Üye
dalgamıı geçiyorsunuz tabiki üstad sago :D

DaNq3rB0y2

Üye
sago :oke:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sagopa rapmi yapıyor arkadaşlar ? Son 2 seneki şarkılarına bakarmısınız ? Şarkıda " aaa sago gene başladı ayyy kolo sago yow yow aha aha yow aağğaaayaha" diye bağırmaktan başka ne yapıyor ??? Dağınık darmadağınık + arabeskimsi müzik ile rap yapmaya çalışıyor. Sagopa eskiden rap yapıyordu fakat git gide maneviyayı geliştiği için yani dini konudan yoğunlaşmaya başladığı için kendini dertlere kederlere verdi. Diyor ya ben mecazları geçtim , manaya indim diye, artık okadar çok indiki o manaya, yaptığı rap değil ilahi +arabesk +hiphop karışımı birşey. Zaten şöyle bişey var " rap konseri var" birde " sagopa konseri var" . ikisini ayırt edin. Sagopa başkadır rap başkadır. bunu kendiside ağzıyla söylüyor , herkeste söylüyor . Sen ne dinlliyorsun yavrum " rap dinliyorum " var birde " sago dinliyorum" var. Sago rap yapmıyor siz üstadı diyorsunuz. 2 sene öncesine kadar bende sago diyordum ama yok , artık bildiğin arabesk yapıyor.

Metin MF

Metin MF

Üye
Sagopa rapmi yapıyor arkadaşlar ? Son 2 seneki şarkılarına bakarmısınız ? Şarkıda " aaa sago gene başladı ayyy kolo sago yow yow aha aha yow aağğaaayaha" diye bağırmaktan başka ne yapıyor ??? Dağınık darmadağınık + arabeskimsi müzik ile rap yapmaya çalışıyor. Sagopa eskiden rap yapıyordu fakat git gide maneviyayı geliştiği için yani dini konudan yoğunlaşmaya başladığı için kendini dertlere kederlere verdi. Diyor ya ben mecazları geçtim , manaya indim diye, artık okadar çok indiki o manaya, yaptığı rap değil ilahi +arabesk +hiphop karışımı birşey. Zaten şöyle bişey var " rap konseri var" birde " sagopa konseri var" . ikisini ayırt edin. Sagopa başkadır rap başkadır. bunu kendiside ağzıyla söylüyor , herkeste söylüyor . Sen ne dinlliyorsun yavrum " rap dinliyorum " var birde " sago dinliyorum" var. Sago rap yapmıyor siz üstadı diyorsunuz. 2 sene öncesine kadar bende sago diyordum ama yok , artık bildiğin arabesk yapıyor.

:oke: dostum tamamen haklısın ama sagopa sanırım eskiye dönüyor. son yaptığı ultimate isimli şarkısını dinle.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

:oke: dostum tamamen haklısın ama sagopa sanırım eskiye dönüyor. son yaptığı ultimate isimli şarkısını dinle.
dinleyelim bakalım. Yalnız şunuda söyleyeyim aynı şekilde cezada son 2 senedir rap yapıyor ama eski raplerine göre çok sıradan. İkiside aynı anda batıyor aynı anda geri dönüyor. Buda aralarında anlaşarak küstüklerini bir kez daha doğruluyor. bu terslikte bi iş var :hmmm

- - - Eklendi - - -

Evet gerçektende beğendim. Sagopa geri dönüyor galiba. Aynı şekilde cezada çok fena geliyor. Ben ikisinide seviyorum. İkiside son 2 senedir kötü durumdalar. Fakat benim söylediğim tekşey sagopa 2 senedir rap yapmıyor sorun burda. İnşallah ikisindende güzel şeyler gelir. Herzaman barıştan yanaıym. Sagopada , cezada kalbimde ayrı yerleri var :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Kilo mu almış bana mı öyle geliyor:D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

Üst Alt