Ceza puanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Ceza puanı
Ceza puanı kacta doluyor + ban mı yiyoruz yoksa rutbemi dusuyor ?

doctorrr

doctorrr

Üye
Aklında soru işaretleri varsa konu açmak yerine yöneticilerle pm yoluyla irtibata geçmeyi denemelisin. Yanlış anlama sadece yol göstermeye çalıştım.

doctorrr

doctorrr

Üye
Biliyordum böyle olacağını ben sadece konu açmanın gereksiz olduğunu vurguladım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ceza puanı kacta doluyor + ban mı yiyoruz yoksa rutbemi dusuyor ?

Size gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum burda hiç bir üye bir başka üyeyi rahatsız edici söylem davranış yada tavırda olmaz bunu unutmayınız.Lütfen daha dikkatli ve bölümüne uygun konular yada paylaşımlarda bulununuz.Ceza puanınız dolduğunda süresine göre forumdan uzakşaltırma alırsınız.Keyifli forumlar

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi

Size gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum burda hiç bir üye bir başka üyeyi rahatsız edici söylem davranış yada tavırda olmaz bunu unutmayınız.Lütfen daha dikkatli ve bölümüne uygun konular yada paylaşımlarda bulununuz.Ceza puanınız dolduğunda süresine göre forumdan uzakşaltırma alırsınız.Keyifli forumlar

Bana gerekli acıklamayı yaptında şu sorumun cevabını hala alamadım bu ceza puanı kacta doluyor ben bunu soruyorum

- - - Eklendi - - -

Msj larımı neden siliyosun bunu anlamadım ben ?
simdi adam diger konuma tavır atmış adama bisey soruyoz burda neden siliyosun ki ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bana gerekli acıklamayı yaptında şu sorumun cevabını hala alamadım bu ceza puanı kacta doluyor ben bunu soruyorum

- - - Eklendi - - -

Msj larımı neden siliyosun bunu anlamadım ben ?
simdi adam diger konuma tavır atmış adama bisey soruyoz burda neden siliyosun ki ?

Aldığınız cezaya göre değişir örnek uslub ve ısrarla spam konuları açmaya devam ederseniz banlanırsınız.uyarı ve cezalarınızı burdan görebilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesajımı neden sildin ?

uslubunuzdan dolayı olabilirmi ?.Karşınızdaki kişiye hitap şekliniz ve size yardımcı olmaya çalışan kişilere karşı daha makul cümleler seçebilirsiniz.

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
Benim cümlem onun cümlesine gore daha masum diger konumda yazdıgı msjı gormedin sanırım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesajı size gönderemem çünkü konu kapandı bilmem anlata bildimmi

Sizden ricam bir daha forumda sizi yada başka bir üyemizi rahatsız eden paylaşım yada söylem gördüğünüzde ""mesajı şikayet et"" butonunu kullanarak bize bildirmeniz başka bir sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırız.Keyifli forumlar.

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi

Sizden ricam bir daha forumda sizi yada başka bir üyemizi rahatsız eden paylaşım yada söylem gördüğünüzde ""mesajı şikayet et"" butonunu kullanarak bize bildirmeniz başka bir sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırız.Keyifli forumlar.

Bundan sonra öyle yapacam
adam ortaya laf atıp kaçıyor baksana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt