Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ceza puanı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemci_09
Üye
Konu Sahibi
Ceza puanı
Ceza puanı kacta doluyor + ban mı yiyoruz yoksa rutbemi dusuyor ?
doctorrr
Üye
Aklında soru işaretleri varsa konu açmak yerine yöneticilerle pm yoluyla irtibata geçmeyi denemelisin. Yanlış anlama sadece yol göstermeye çalıştım.
doctorrr
Üye
Biliyordum böyle olacağını ben sadece konu açmanın gereksiz olduğunu vurguladım.
Size gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum burda hiç bir üye bir başka üyeyi rahatsız edici söylem davranış yada tavırda olmaz bunu unutmayınız.Lütfen daha dikkatli ve bölümüne uygun konular yada paylaşımlarda bulununuz.Ceza puanınız dolduğunda süresine göre forumdan uzakşaltırma alırsınız.Keyifli forumlar
Size gerekli bilgilendirmeyi yaptığımı düşünüyorum burda hiç bir üye bir başka üyeyi rahatsız edici söylem davranış yada tavırda olmaz bunu unutmayınız.Lütfen daha dikkatli ve bölümüne uygun konular yada paylaşımlarda bulununuz.Ceza puanınız dolduğunda süresine göre forumdan uzakşaltırma alırsınız.Keyifli forumlar
Sizden ricam bir daha forumda sizi yada başka bir üyemizi rahatsız eden paylaşım yada söylem gördüğünüzde ""mesajı şikayet et"" butonunu kullanarak bize bildirmeniz başka bir sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırız.Keyifli forumlar.
Sizden ricam bir daha forumda sizi yada başka bir üyemizi rahatsız eden paylaşım yada söylem gördüğünüzde ""mesajı şikayet et"" butonunu kullanarak bize bildirmeniz başka bir sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırız.Keyifli forumlar.