Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayir kardesim oyle olsa ben bunu niye buraya koayim hem herkeste olmus yani yorumlarida okursan yalan soyledigin ortada biraz emege saygi goster
BASKANCIHAN
Üye
Sağol dostum eline emeğine sağlık
thecentilmen
Üye
dostum program dili türkçe olsaydı süper olurdu
genede thanx
BASKANCIHAN
Üye
sağol dostum emeğe saygı
silop_kms
Üye
eline sağlık paylaşım için teşekkürler...
OGUZHAN432
Üye
arkadaşlar doğru söylüyor ben de 6 aydır n73 kullanıyoru ilk başlarda eziyetin alasını çekiyorum yok süresi geçmiş çık tarihi edeğiş yok unsigned bunu yükleyemem bi gün okuldan geldim 1 saatte hallettim şimdi rahatım ne sertifika sorununu ne de başk bi sorun çekiyorum bence ceb telefonunuza bi şey olur diye de korkmayın garantil ise bedava ya yapıyolrlar.Duruma göre en geç 3 gün süresi var ama ben sabah verdim akşam aldım
emma_emo
Üye
şifre istiyor Y+A+R+D+I+M
falcond86
Üye
arkadaslar program on numara çalışıo allah senden razı olsun kardeş muklemmel bişi bu tel n78 benim istedigim uygulamaya mesajlar galeri ve fotolarda dahil şifre koyabiliyorum sadece klasör şifrelemiyo ilk istedigi şifrede 1234 kabul etti yine cok saol aylardır aradımı şydi bu....