çeviri yapan arkadaşlar bir yardım isteğim olucaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
çeviri yapan arkadaşlar bir yardım isteğim olucaktı
merhaba arkadaşlar
ben kendimde apktools kullanarak çeviri yapmaktaym. ama programin birinde sorun yaşıyorum ve artık delirme kıvamına geldim.
IM+ Pro 5.0.2 decompile ediyorum fakat tekrar compile edemedim bir türlü editlemeden bile compile ettiğimde hata veriyor
yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim gerekirse strings arrays lari falan gönderebilirim.
şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hiç Türkçe karakter kullanmadan dene bi ama hiç olmasın bak 1 tane bile..

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
hocam decompile ettikten sonra içerikte oynama yapmadan compile ediyorum direk gene olmuyor yani çeviriden kaynaklandığını sanmıyorum. bu arada ilgin için çok teşekkür ederim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yani inat kıvamına getirdi bu program beni :S yırtınıyorum desem abartmış olmam.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Valla bende çok uğraştım bazı programlar için ama yok ya o kadar çok şey denedim ki..

Benim bildiğim bir çözüm yok kardeş ya olsa bende sistem dosyalarını düzenleyeceğim..

Bazı programlarda koruma oluyor mesela opera mobile ı aç strings dosyasına bak hiçbişi göremezsin..

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
apk manager yöntemi işe yaramıyo ya tap tap revenge ve guitar hero uygulamalarını denedim

cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
anladım hocam belkide dediğin gibi sıkıntılı programlardandır genede ilgin için çok teşekkür ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Önemli değil..

Ama bu tür konular Genel&Destek bölümüne..

Aklında bulunsun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt