Ama adam yalancıkimse kendisinin yalancı oldugunu kabul etmez ki...ben olsam inanırdım.çünkü meşhur bir atasözümüz var"bozuk saat bile günde 2 kere dogruyu gösterir"...

doğru iyi halt yiyorsun derimben yalancıyım derse.. iyi halt yiyorsun derim. bu bir itiraf yalan söylediğini söylüyor.

aynen. cevapsız olmasının sebebide o herhalde_є_®_¢_α_N_™;3313500' Alıntı:Bu soru paradoks yahu.Yalancı olan bir adamın ben yalancıyım demesi onun "yalan söylemeyen" biri olduğunu gösterir.Bu adam hiç doğru söylemez diyorsunuz ona göre bu adamın ne olduğu belli değil![]()

Adam ne derse yalan bak adam geliyor sana diyorki ben yalancıyım ama adam yalancı dediği herşey yalan bu adam yalancıysa nasıl doğru söylüyor D:Ben yalancıyım demesine gerek yok kizaten her şeyi yalan söylüyormuş...
evet adam yalancı dediği herşey yalanAdama teşhisi koymussun zaten "ne söylerse söylesin yalan" kendisinin bunu onaylamasının veyada onaylamamasının gram önemi yok.
ama adamın dediği herşey yalan olduğuna göre bu cevapsız bir soru 
Güzel, Ama bu soruda cevap YOKNe idüğü belirsiz adamlarla muhattap olmam.
Daha yalancı mı değil mi o bile belli değil.

Saçmalamayalım lütfen.muhatap olma kendi haline bırak gitsin.
şu şeytan cin ruh muhabbetlerini bir bitirsen çok daha iyi olacağızAdamın icine şeytan kaçmış.

adam sürekli yalan söylüyor diyorsun yani biliyorsun adam sana gelip yalan söylediğini söylüyor eee demekki hayatında ilk defa bilmeden olsa bile doğru söylüyorŞimdi arkadaşlar karşınızda birtane adam bu adam ne söylerse söylesin yalan
bu adamhiç doğru söylemez
adam sizin yanınza gelip ben yalancıyım dese inanırmısınız ?![]()
kesinlikle inanırım