cevaplamadan geçmeyin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
allahım bu bnm kaderim mi nie her açtığım konuda tartısma oluyo
saka saka takılıyorum yorumlarınız çok güzel bahsettiğiniz özürlü olmayan çocuklar konusunda çok haklısınız ben bu konuda suçu hep ailelerde buluyorum
bu konuyla ilgili bildiğim çok acı bi olayı sizinle paylasmak istiyorum 14 yasında bir kız çocuğu sevgilisiyle ilişkiye giriyor ve hamile kalıyor anne babası ayrı kız babasıyla kalıyor babası içki kumar derken hiç kızıyla ilgilenmiyo ve 9 ay boyunca kız babasına fark ettirmeden çocuğunu doğuruyo daha sonra bebeği halının altına koyarak ezip olduruyor biliyorum bu anlattığım seyin sizin bahsettiklerinizle az alakası olsada yine de sizinle paylaşmak istedim forum kirliliği omasın diyede bu baslık altında yazdım bunun gibi aynı seylere maruz kalan nice yavrular var allah ıslah etsin ne diyelim

Nazy

Nazy

Üye
Daha Önce Dediğm Gibi Allah Kimseye Dayanabileceğinden Fazla Ne Mutluluk Nede Dert Vermez.
Dışarıda Özürlü Birini Hiç Mutlu İken Görmedinizmi Ben Çok Gördüm Hatta Ayakları Olamayan
Murat Diye Bir Arkadaşım Var Onunla Saklambaç Bile Oynuyorduk hatta denize bile Gittik (Bizden iyi üzüyor)
Murat Normal Bizim gibi bir düşünce ve ruh taşıyor en önemlisi Allah ın Verdiği
Ve Hakkı Rahmetine dek Yaşaması İçin Emrettiği Canı Taşıyor...

O Bebeği Aldırmak Katil Olmaktan Başka birşey değil...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bebek sakat da olsa bana Allah'ın lütfudur. Gözüm gibi bakarım, gıdısından da öperim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle aldırırdım. Sabancı değilim ona bakacak kadar. Etimiz budumuz belli. Aldırmazdım diyenler (burası için konuşmuyorum ama) genel olarak kürtaj yaptıran veya başına geldiğinde yaptıracak kişilerdir.

O zaman buyrun soru: Tecavüze uğradınız çocuğunuz olacak aldırma şansınız var. Ve siz allahın verdiği rızk mı dersiniz yoksa aldırır mısınız?

Eminim aldırırsınız.. ;)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
konu farklı ama yine senin bahsettiğin durumda olsam ki allah korusun offff bilmiyorum o zmn ne gibi bi ruh haline sahip olacağımı simdi aldırmam desem de büyük konusmus olurum yorumsuzzz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
konu farklı ama yine senin bahsettiğin durumda olsam ki allah korusun offff bilmiyorum o zmn ne gibi bi ruh haline sahip olacağımı simdi aldırmam desem de büyük konusmus olurum yorumsuzzz

Aynı şey. Eğer allah onun rızkını hazırlamış diyorsanız onunda rızkını hazırlamıştır.

Buyrun bakalım şimdi ne diyeceksiniz. ;)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
allahın yarattığı canlılara rızık verme konusu tartısılmaz tabikide verir bnm burda aldırmadan kastım ailem toplumun çocuğun olmasına vereceği tepki böyle bir olay olsa allah korusun olayı senin bahsettiğin açıdan ele almam kesinlikle ha ailem yok çevrem yok çok ta fakirim ve senin bahsettiğin koşulda hamileyim varsayalım aldırmam tabikide küçük bir cana insan nsl kıyabilir nsl bu kadar cani olabilirki ha yasayan bi insanı suçsuz yere gidip öldurmussun ha karnındaki bebeği hiç farkı yok ikiside aynı kapıya çıkıyo ayrıca allahın yarattığı canı biz kim oluyoruzda almaya kalkısıyoruz bnm bu konu hakkında düşüncelerim böyle size ters gelebilir ama herkesin konuya bakıs açısının farklı olması doğal :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Allahın verdiği can alınmaz diyorsunuz tamam katılıyorum. O zaman zerre kadar tıbba ve bilime inanılmadığını söylerim bende.

Tıp diyor ki 5. aya kadar çocuk alınabilir. Sizin dediğiniz şekildeyse neden alınıyor? Eğer din kurallarına göre yönetileceksek buyrun isteyen gidebilir. Yanıbaşımızda iran ;)

Ama oraya giden kızlar hazırlıklı olsun. Sünnet ediyorlar, ilişkide zevk almasın diye. Benden söylemesi... ;)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun konuyu nerdeeeen nereyeee getirdin özürlüden girdik sünnetten çıkıyoruz
sana bişi soracam küçücük bir yavruya kıymak sence hangi akla hizmet? anne rahmine düşmüş bir embriyo o andan itibaren bir insandır bu böyle kabul edilir islamda hadi dini tarafını bıraktım youtube dan girip bi kürtaj videolarına bakın bakalım parçalammış küçük bir beden elleri kolları bunu bir insanın vicdanının kaldırması için cani olması gerekir(sözüm sana deil kesinlikle yanlıs anlama) bunun tıbbla alakası yok eğer insanın yureği bunu kaldırıyorsa yapsın size normal gelebilir ama bana vahset canilikten baska bişi çağrıstırmıyo bu konu irandan bahsetmişssin muslumanlıkla alakası olan kişiler sadece iran da mı var elhamdulıllah muslumanım ve %80 inin musluman olduğu bir ulkede yasıyorum tabi ki yeri geldiğinde dinimin karsı çıktığı seyleri savunacam bundan daha doğal bişi olamaz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
helal olsun konuyu nerdeeeen nereyeee getirdin özürlüden girdik sünnetten çıkıyoruz
sana bişi soracam küçücük bir yavruya kıymak sence hangi akla hizmet? anne rahmine düşmüş bir embriyo o andan itibaren bir insandır bu böyle kabul edilir islamda hadi dini tarafını bıraktım youtube dan girip bi kürtaj videolarına bakın bakalım parçalammış küçük bir beden elleri kolları bunu bir insanın vicdanının kaldırması için cani olması gerekir(sözüm sana deil kesinlikle yanlıs anlama) bunun tıbbla alakası yok eğer insanın yureği bunu kaldırıyorsa yapsın size normal gelebilir ama bana vahset canilikten baska bişi çağrıstırmıyo bu konu irandan bahsetmişssin muslumanlıkla alakası olan kişiler sadece iran da mı var elhamdulıllah muslumanım ve %80 inin musluman olduğu bir ulkede yasıyorum tabi ki yeri geldiğinde dinimin karsı çıktığı seyleri savunacam bundan daha doğal bişi olamaz

Peki irem. Benim konuya son mesajımda. O zaman olan her çocuk doğacak demektir. İlerde umarım bu düşünceniz devam eder.

Hadi iyi akşamlar ;)

Aslında haklısın kürtaj çok ağır bir olay maddi açıdan. Bu açıdanda bakmak lazım :ehe

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Aslında haklısın kürtaj çok ağır bir olay maddi açıdan. Bu açıdanda bakmak lazım :ehe[/quote]
yaw olayıda buraya bağladın helal olsun yaaa neyse :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
yaw olayıda buraya bağladın helal olsun yaaa neyse :ehe

Laf lafı açar derler. Yoksa burada kimse bir şey yazamaz. ;)

neslein

neslein

Üye
öncelikle allah kimsenin basına wermesin ama eger boyle bişey gelirse basıma bende aldırmam saglam dogdugunda sizin cocugunuz oluyorda sakat oldugunda baskasının mı? onu olume terketmeye kimsenin hakkı yok ne olursa olsun canından bi parca insan ona sewe sewe bakar tabiki sorumlulugu cok büyüktür ama mükafatıda vardır elbet

CEREN

CEREN

Üye
bunuda alay konusu yaptınız ya helal olsun:@

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
kim neyi alay konusu yapmıs eğer bana diyosan önceki sayfada yazdıklarımı oku ondan sonra de ne diyeceksen ok?

CEREN

CEREN

Üye
dier sayfada yapmadın ama bu sayfada yapmışsın hayatım

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
sabırrrr:vur
ben burda arkadasa diyorum ki olayı maddiyata bağladın konu gülünçlesti demek istiyorum orda ki smileyde ince bi espiri var anlayana tabi :oke:

CEREN

CEREN

Üye
bitek sen anlarsın espırıyı allah herkesin gonlune gore versın

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:lac::sahan2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt