ümran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Daha 2 hafta öncesinde beni sürekli arayordu, mesaj atıyordu bir şans daha isteyip, kendini affettireceğini söylemişti; bana tam 5 defa hata yaptı ben her seferinde affettim, ama sonuncusu burama kadar getirdi!
Ona son sözüm; ''Bugün bitti, bitirdin, bi gün bir değil bin pişman olacaksın ama ben asla olmayacağım'' dedim,
Peki ya sonuç ne diyorsunuz dmi?
Sonuç: bin pişman oldu, yalvardı yakardı amaaaaa, ben babamın oğluyum, sildim mi daha da dönüp bakmam! Benim sevgimi taşıyabilecek biri çıkarsa karşıma başımla gözüm üstüne
Konuya gelirsek; sen o kişiye bi ikinci şansı verdin mi vermedin mi?
O şansı verdin ama değerlendiremediyse sakın cevap verme kendi boşluğunda kavrulsun
Ama şans vermediysen, seviyorsan o şansı ver derim
Kendini onun yerine koy
Cevap Ver Tabiki .. Bakalim Derdi Neymiss ..
Daha 2 hafta öncesinde beni sürekli arayordu, mesaj atıyordu bir şans daha isteyip, kendini affettireceğini söylemişti; bana tam 5 defa hata yaptı ben her seferinde affettim, ama sonuncusu burama kadar getirdi!
Ona son sözüm; ''Bugün bitti, bitirdin, bi gün bir değil bin pişman olacaksın ama ben asla olmayacağım'' dedim,
Peki ya sonuç ne diyorsunuz dmi?
Sonuç: bin pişman oldu, yalvardı yakardı amaaaaa, ben babamın oğluyum, sildim mi daha da dönüp bakmam! Benim sevgimi taşıyabilecek biri çıkarsa karşıma başımla gözüm üstüne
Konuya gelirsek; sen o kişiye bi ikinci şansı verdin mi vermedin mi?
O şansı verdin ama değerlendiremediyse sakın cevap verme kendi boşluğunda kavrulsun
Ama şans vermediysen, seviyorsan o şansı ver derim
dostum 2012 yılını bana haram etti .ölmek istiyordum ama o oralı bile olmadı ,simdi sıra onda diye düşünüyorum ama hala seviyormuyum bilmiyorum ,bugün ararsa konuşçam bakalım ne istiyormuş
- - - Eklendi - - -
koydum ve cewap vereceğm
- - - Eklendi - - -
ondan ayrıldıktan sonra zamanımı hep burda maxicep ailesiyle geçirdim ,ve şimdi iyiym .cewap vereceğm ama sadece dinliyeceğm cewabım değşmeyecek
cevap verme kendı kendını yesın
belkide haklsın birazda o üzülsünİnan ölümü düşünmek çare olmuyor tek diyeceğim değmiyor! O yüzden bırak cevap verme biraz yüreğin sızlar ama cevap verme bırak kendi içinde kavrulsun dursun, sen bin defa yandın o milyonlarca kez yanacak emin ol, bırak cevap verme kardeşim
- - - Eklendi - - -
belkide haklsın birazda o üzülsünkafasını duvarlara vursun
Kardeşim bence cevap atma ama kız adam akıllı birisiyse dön çünkü aynı durum en yakın arkadaşımın başına geldi kıza ne yapsa kız barışmak için yırtıyordu artık 10 kez oldu kız bu sefer barışmak için ölümüne sarfetti ve sonra kız bu çocuğu 3 kişiye dövdürdü sonradan kafanı duvarlara vurursunarkadaşlar beni tanıyanlar vardır mutlaka geçenlerde konu açmıştı m eski sevdiğim kız her gün arıyor ama açmıyorum ,artık mesaj da atıyor ,neymiş beni en iyi sen anliyormuşsun ,niye cewap wermiyorsun ,üzülme işaretleri ,fazla uzatmadım mı bi cewap verim mi ne dersiniz ha bide ne diyim
Kardeşim bence cevap atma ama kız adam akıllı birisiyse dön çünkü aynı durum en yakın arkadaşımın başına geldi kıza ne yapsa kız barışmak için yırtıyordu artık 10 kez oldu kız bu sefer barışmak için ölümüne sarfetti ve sonra kız bu çocuğu 3 kişiye dövdürdü sonradan kafanı duvarlara vurursun
acma birak
Şöyle söyleyeyim kardeşim bak çocuk yakışıklıydı kız o. çocuk kıza çok çektirdi en sonda kız eski sevgililerine bunu dövdürdü nasıl yaptıysa
Şöyle söyleyeyim kardeşim bak çocuk yakışıklıydı kız o. çocuk kıza çok çektirdi en sonda kız eski sevgililerine bunu dövdürdü nasıl yaptıysa
kız o denli o. yani düşünyuheski sevgililerine miiii
bende olsam bende dôvdürurdüm ,üzmeyin oğlum şu kızları ,şaka bi yana onu seviyorum ama eskisi gibi değl,şundan korkuyorum ,barıştık diyelim sonra tekrar ayrılırsak dayanamam
Kardeşim sen şu anda onu sevmiyorsun sadece yaşadığın iyi anları özlüyorsun yeni bir kız arkadaş bularak anında çözüm bulabilirsin .bende olsam bende dôvdürurdüm ,üzmeyin oğlum şu kızları ,şaka bi yana onu seviyorum ama eskisi gibi değl,şundan korkuyorum ,barıştık diyelim sonra tekrar ayrılırsak dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?