ben hacklenmesini bekliyorum hackledikten sonra herşey kolay . Gerçi atf flasher ile unlock edilebiliyor ama para vermek gerekiyor onun içinde. Nokia wp 7.8 güncellemesinde bootloader güncellemiş, belki bir açık falan bırakmışlardır
ben hacklenmesini bekliyorum hackledikten sonra herşey kolay . Gerçi atf flasher ile unlock edilebiliyor ama para vermek gerekiyor onun içinde. Nokia wp 7.8 güncellemesinde bootloader güncellemiş, belki bir açık falan bırakmışlardır
İstekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar basit güzel fikirler ortaya çıkıyor şu 2 proram üzerinde biraz çalışayım heralde yazabilirim diye düşünüyorum .
1.ScreenShot
2.Bilgi yarışması
İstekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar basit güzel fikirler ortaya çıkıyor şu 2 proram üzerinde biraz çalışayım heralde yazabilirim diye düşünüyorum .
1.ScreenShot
2.Bilgi yarışması
Tebrik ederim gerçekten hayırlı bir işe el atmışsın kardeş =)
Oyun olarak Temple Run olsun isterdim Lumia nın ekranın da oynamak harika olurdu.. Uygulama olarak da benim en sinir olduğum özelliklerinden biri 'Dialer' arama geçmişi.. Arama kaydını tek isim altında toplasa olmuyor mu yahu kalabalıktan başka bişey değil görüntü kirliliği bence. Bir isimle yaptığın tüm görüşmeler ayrı ayrı yer alıyor cevapsızı geleni aradığın.. İşin garip tarafı yaptığın aramaların saatleri farklıysa hepsini saate göre düzenliyor ve görüyorsun bu durum düzelse bence çok güzel olurdu. Ah bir de şu uygulamaları geri tuşunu sürekli kullanmak zorunda olmadan kapatabilsek bazen çıldırtıyor beni =)
Selam.. Oncelikle Boyle bir konu actiginiz icin tsk ederim..
Android ve İos da "SKOUT" diye bir uygulama var, fakat wp de yok.. Acaba o uygulamayi wp icin yapabilirmisiniz diye soracaktim..?
İyi forumlar herkese..