Cesaret mi aptallık mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Cesaret mi aptallık mı?
Yorumsuz...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ouSahin

ouSahin

Üye
cesarett bence çnkü onların o tür canlılarla beraber büyümesi onları korkusuz yapıor..

Exalans

Exalans

Üye
daha yaşları kaç cahillik desek?

delimakina

Üye
bence JACKESS ^^

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
güzel resimler aptallıkla cesurluk arasında gidip geliyor sanki.

Altun.

Altun.

Üye
2 side değil artistlik yapıyr weletler

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
aptallık bence

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Unutmayın aşırı cesaret aptallıktır...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bence iş ;) yani başka iş bulsalar eminim hemen giderler ;) zor bişi...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
başka iş mi kalmadı ya sanmıyorum iş olcağını

cllgr

cllgr

Üye
hayatları bunların yani hergün yaşadıkları olagan şey onlar için.tahminim afrikada dogal ortamda timsahlarla ilgili araştırma yapılan bir tesisde çalışanların çocukları.yani özel bir cesaret yada aptallık yapdıklarını düşünmüyorum.yaşamların içinde var timsahlarla ugraşmak,içiçe bir yaşam.burdan bakınca tehlikeli vede cesaret işi tabiki.onlara görede tehlike yada cesaret istanbul trafigidir kimbilir.

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
hayatları bunların yani hergün yaşadıkları olagan şey onlar için.tahminim afrikada dogal ortamda timsahlarla ilgili araştırma yapılan bir tesisde çalışanların çocukları.yani özel bir cesaret yada aptallık yapdıklarını düşünmüyorum.yaşamların içinde var timsahlarla ugraşmak,içiçe bir yaşam.burdan bakınca tehlikeli vede cesaret işi tabiki.onlara görede tehlike yada cesaret istanbul trafigidir kimbilir.

evet aslında böyle bi ihtimal de var doğrusun kardeş ;)

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
ben hala bunun bir iş olabilceğini düşünmüyorum

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Böle iş mi olur???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...