Çerezleri Silme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LittleFighter

Üye
    Konu Sahibi
Çerezleri Silme
Merhaba, Nokia C5-00 kullanıyorum. Telefonumun varsayılan internet tarayıcısına artık giremiyorum. Bunun nedenide açtığım zaman şu hatayı vermesi ; "Web: İşlemi yapmak için yeterli hafıza yok. Önce bazı verileri silin."
Bu hata gelmemesi için hep tarayıcının seçeneklerinden "gizlilik verilerini sil yapardım". Yani çerezleri silerdim. Telefon hafızası 10 MB a kadar düşmüş her ne kadar çerezleri silsemde. Şimdi çerezleri silmeyi unuttum web'i açamıyorum.Yukarıda belirttiğim hatayı alıyorum. Çerezleri "manuel" silme yöntemi varmı ve telefon hafızam SW güncelledikten sonramı küçüldü acaba? Teşekkürler.

LittleFighter

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir uygulama açık olmuyor. Telefon hafızasının şuan kaç olduğunu yazmayı unutmuşum. Oda 2.7 MB. 3 MB geçince açıyor WEB'i. Onun için cookieleri silmem lazım. X-Plore ile mümkünmü acaba?

ecel54

ecel54

Üye
Başka bir uygulama açık olmuyor. Telefon hafızasının şuan kaç olduğunu yazmayı unutmuşum. Oda 2.7 MB. 3 MB geçince açıyor WEB'i. Onun için cookieleri silmem lazım. X-Plore ile mümkünmü acaba?

verdiğim programı dene

- - - Eklendi - - -

x-plore ile c\system\cache'yi silebilirsin

LittleFighter

Üye
    Konu Sahibi
cacheyi sildim 3 MB kadar yer açıldı. Bide mobile cleaner sertifika hatası veriyor.

ecel54

ecel54

Üye
cacheyi sildim 3 MB kadar yer açıldı. Bide mobile cleaner sertifika hatası veriyor.

anlaşılan telefonun hackli değil, bu durumda yapabileceğim fazla birşey yok. opera gibi bir tarayıcı kullanabilirsin veya fabrika ayarlarına alabilir o da olmazsa format atabilirsin

erdmerdm

erdmerdm

Üye
telefonun hafizasinda yer kalmamistir sen telefondaki resimleri falan hafiza kartina tasi duzelir

ismail

ismail

Üye
arada bir c:cache klosörünü sil. Orası tarayıcı geçmişl foto önizlemelerinin saklı tutulduğuu yerdir.

Üst konudaki hack işlemiyle telini rahatç hackleyebillrsin de ayrıyetten

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
arada bir c:cache klosörünü sil. Orası tarayıcı geçmişl foto önizlemelerinin saklı tutulduğuu yerdir.

Üst konudaki hack işlemiyle telini rahatç hackleyebillrsin de ayrıyetten

aynen :oke:

LittleFighter

Üye
    Konu Sahibi
Peki hackten sonra mobile cleanerdan yüklesem yine sadece cache klasörünü silmezmi? Yani pek önemli bir şey değilmi? Ayrıca fabrika ayarlarına döndürdüm tel. hafızasına hiç etkisi olmuyor. Soft format atsam bir işe yararmı?

ecel54

ecel54

Üye
başka dosyalarıda siler

- - - Eklendi - - -

ben hiç kullanmadım gerekte görmedim ama bi dene denemekten zarar gelmez :D

LittleFighter

Üye
    Konu Sahibi
Soft format atsam bir işe yararmı?

ecel54

ecel54

Üye
sorununu çözmediyse yapabilirsin

ismail

ismail

Üye
hard at :D
Sonrada hack yap 3 günde birde mobilecleanerle temizle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt