hacivat değilmiydi oKaragözün çektiği şey
?liboşluğa
Anlamadım gonyalı. Liboşluğu mu sordun. Liboşluk menfaatçi yol demek. Günümüzde ki tüm ideolojileri sallamayıp. Parasına bakar. Günümüz siyasetçilerinin hepsi liboştur. İktidar ve iktidar yanlısı anamuhalefet lideeri bu yolu izler.
o kelime yeni mi eklendi türkçeye ilk kezduydumAnlamadım gonyalı. Liboşluğu mu sordun. Liboşluk menfaatçi yol demek. Günümüzde ki tüm ideolojileri sallamayıp. Parasına bakar. Günümüz siyasetçilerinin hepsi liboştur. İktidar ve iktidar yanlısı anamuhalefet lideeri bu yolu izler.

aydın kitlede çok kullanırız biz. Çakma liberallere denir aslında. Kuzu görünümlü kurtlara verilir bu hitap. Kitaplarda bulamazsınız bu bilgiyi. Sosyal cemiyetlerde denk gelirsiniz.o kelime yeni mi eklendi türkçeye ilk kezduydum![]()
tuhafmışaydın kitlede çok kullanırız biz. Çakma liberallere denir aslında. Kuzu görünümlü kurtlara verilir bu hitap. Kitaplarda bulamazsınız bu bilgiyi. Sosyal cemiyetlerde denk gelirsiniz.
EvetLiboşluğu mu sordun
Çok tuhaftuhafmış
Tuhaf olan nedirBoşum ama
Çoh şükür liboş değilim
Ustana memati dedim yengeaydın kitlede çok kullanırız biz. Çakma liberallere denir aslında. Kuzu görünümlü kurtlara verilir bu hitap. Kitaplarda bulamazsınız bu bilgiyi. Sosyal cemiyetlerde denk gelirsiniz.

BenimTuhaf olan nedir
Anlıyorum ALlah Şifa Versin İnş .sBenim
Ama herkes tuhaf değil mi zati di mi yani