Cer ve dosyalarını aldım ama nasıl imzalıcam programları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
Cer ve dosyalarını aldım ama nasıl imzalıcam programları
araştırdım forumda ama baya eski konular çıktı kısaca şu işi nasıl yapabilecegimi bi anlatırsanız sevinirim

kuatromen

Üye
Dostum cer ve dosyalarını hangi siteden nasıl aldığını yazarsan sana elimden geldiği kadar yardımcı olurum

OPDA'dan aldım deme sakın çünkü opda açılmıyor , s60certkey.com'da fasa fiso çıktı.

Sen nasıl aldın peki sertifikayı ?

outofdark

outofdark

Üye
öncelikle freesigner'i forumdan yükle daha sonra programı aç ve sırasıyla
>options>settings>sign cert>ve .cer uzantılı dosyanı seç daha sonra add task>ve sertifikalamak istediğin programın üzerine gel ve options>add>sign sis
Son olarakta >go>de dosya yöneticisine git ve programı kur

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkürler ama olmuyor programları denedim :vur

denhal2007

Üye
bende denedim ama olmuyor.

benozgurumtr1

Üye
o sertifikalama yöntemi HelloOX programını sıgned yapmaktan başka bi işe yaramaz:)sadece HelloOX programını sıgned yapar teli hacklersiniz.dıger signed programlarda bir etkisi yoktur diye biliyorum.

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
o sertifikalama yöntemi HelloOX programını sıgned yapmaktan başka bi işe yaramaz:)sadece HelloOX programını sıgned yapar teli hacklersiniz.dıger signed programlarda bir etkisi yoktur diye biliyorum.
konuyu açalı baya olmuş şu aralar bu aldıgım sertifikayla ortalama freesignerla 10 programdan 3-4 tanesini imzalıyor helloOX de imzaladı ama hack yapmıyor moving install server kısmında takılıyor

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye

Ben çoğu uygulamayı imzalıyorum bununla hiç de sorun çıkmıyor..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt