cepten tv izleme 2010 13 kanal %100 çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

bybrutus

bybrutus

Üye
:tşk:

maynakere

maynakere

Üye
Ön izlemeler orjinalmii

sebodur

Üye
eklentideki program diyorsun hani nerede onu bulumadım daha hotfl yazan yere basıyorum sadece orası görünüyor indirilecek dosya diye ordada ücretli

okkankaya

okkankaya

Üye
Teşekkürler

ahmetilksay

Üye
10 mb internetle ne kadar bakarım..

emre2323

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:1 dk bakarsın arada donmalarda olur :kop:

teymiyye

Üye
teşekkür

phasan

phasan

Üye
indirilmiyor

--------------- Ekleme ---------------

:off::off::off::off::off:slm arkadaşlar bu program ile artık s60 telefonlardan gprs(data) ile tv izleyebileceksiniz. nasıl mı ? işte cevabı: ben vodafone sınırsız cepnet kullanıyorum bende datada sorun yok yani

-ilk önce eklentideki programı indirip kuruyorsunuz telefonunuza

programı telefonunuza kurduktan sonra bu dosyayı indireceksiniz kanallar içinde mevcut işte o kanallar

şimdi asıl önemli olan bu kanalları açmaya geldi

ilk önce verdigim programı açıyorsunuz sonra seçenek url aç diyorsunuz.verdigim url adreslerinden izlemek istediginizi kopyalayıp programda ki url ekle ye yapıştırıyorsunuz.
20,30 sn sonra kanal açılıyor sizde tv nin keyfini sürüyoruz. işte bi kaç resim

program sadece bana ait degil,
gerisi herşey bana aittir.emege saygı gösteriniz.
program kesinlikle %100 çalışmaktadır. ben 6630 ile sorunsuz kullanmaktayım.

[/QUOTE]

bu programı kimse ceptelefonuna yüklemesin vürüslü benim cepte vürüs programı var hemen yüklemeyi iptal etti vürüs oldugu için:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

kammonizen

Üye
tskler

ahmet 14

Üye
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir DİYO

Trackmania

Trackmania

Üye
teşekkrler.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
güzelmiş , denedim

gümüsoglu

Üye
Selam arkadaşlar 6630 kullanıyorum ama bir türlü cepten tv izleyemiyorum bu programı gördüm indirdim kanal link lerini indiremiyorum lütfen bana yardımcı olabilecek olan varmı 6630 cep telefonu olan bana yardımcı olsun lütfen...

Eng35

Üye
hotfile linki kırık...

Kocoglu23

Üye
çok sağol kardaşşş

nidyak

Üye
ya arkadaşlar yükledim bu proğramı çalışmıyor kulandıığım telefon 6303 classic nokia yardımcı olunuz

emre2323

Üye
    Konu Sahibi
lütfen sorunlarınızı öm atınız

benvarya

Üye
virüsssssssssssssssssss varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr indirmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

----------Eklendi @ 19:49:46 ---------- Yazıldı @ 19:49:08 ----------

arşivi zarar görmişşşşşşşşş

AZİZ1907.

Üye
kardeş core player e url giriym tmam dyom ama tel. hemen programdan çikıyo acil yardım edn :(

Üst Alt