Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cepten tv izleme 2010 13 kanal %100 çalışıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Mertolozzi
Üye
Teşekkürler
bybrutus
Üye
maynakere
Üye
Ön izlemeler orjinalmii
sebodur
Üye
eklentideki program diyorsun hani nerede onu bulumadım daha hotfl yazan yere basıyorum sadece orası görünüyor indirilecek dosya diye ordada ücretli
okkankaya
Üye
Teşekkürler
ahmetilksay
Üye
10 mb internetle ne kadar bakarım..
emre2323
Üye
Konu Sahibi
1 dk bakarsın arada donmalarda olur
teymiyye
Üye
teşekkür
phasan
Üye
indirilmiyor
--------------- Ekleme ---------------
slm arkadaşlar bu program ile artık s60 telefonlardan gprs(data) ile tv izleyebileceksiniz. nasıl mı ? işte cevabı: ben vodafone sınırsız cepnet kullanıyorum bende datada sorun yok yani
-ilk önce eklentideki programı indirip kuruyorsunuz telefonunuza
programı telefonunuza kurduktan sonra bu dosyayı indireceksiniz kanallar içinde mevcutişte o kanallar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi asıl önemli olan bu kanalları açmaya geldi
ilk önce verdigim programı açıyorsunuz sonra seçenek url aç diyorsunuz.verdigim url adreslerinden izlemek istediginizi kopyalayıp programda ki url ekle ye yapıştırıyorsunuz. 20,30 sn sonra kanal açılıyor sizde tv nin keyfini sürüyoruz. işte bi kaç resim
program sadece bana ait degil, gerisi herşey bana aittir.emege saygı gösteriniz. program kesinlikle %100 çalışmaktadır. ben 6630 ile sorunsuz kullanmaktayım.
[/QUOTE]
bu programı kimse ceptelefonuna yüklemesin vürüslü benim cepte vürüs programı var hemen yüklemeyi iptal etti vürüs oldugu için
kammonizen
Üye
tskler
ahmet 14
Üye
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir DİYO
Trackmania
Üye
teşekkrler.
Xilence
Kapalı Hesap
güzelmiş , denedim
gümüsoglu
Üye
Selam arkadaşlar 6630 kullanıyorum ama bir türlü cepten tv izleyemiyorum bu programı gördüm indirdim kanal link lerini indiremiyorum lütfen bana yardımcı olabilecek olan varmı 6630 cep telefonu olan bana yardımcı olsun lütfen...
Eng35
Üye
hotfile linki kırık...
Kocoglu23
Üye
çok sağol kardaşşş
nidyak
Üye
ya arkadaşlar yükledim bu proğramı çalışmıyor kulandıığım telefon 6303 classic nokia yardımcı olunuz