Cepten Facebook Bedava Oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Acaba giriş başına belli kontörmü alırlar?
Kampanya icin kontörmü isterler?
Ya da bizi şaşırtıp hakikaten bedavamı yaparlar?
Demin girdim hiç bir ücret alınmadı. Şaşırdım doğrusu:)

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Yalan atmalarina imkan yok zaten.Tv de ve sanal alemde başlarlar reklama

lemana

Üye
ben giremiyorum genc turkcellim gezinme seceneklerine yaıyorum m.facebook.com girmiyo

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
ben giremiyorum genc turkcellim gezinme seceneklerine yaıyorum m.facebook.com girmiyo
orsını bilemem bazıları konorun olmada ücretsiz servis olmasına rağmen kntor yüklemeden bahlantı yapmaz:naughty::ah:bilmm

ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
100 kontor yüklemek lazımmıs en az :(

Anelkagigi

Anelkagigi

Üye
gerçekten bu iyi oldu

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar sohbet etmek istiyorsanız konu dışı diye bir kategorimiz var. Sohbetinize orda devam edebilirsiniz.

53F4

53F4

Üye
Ya bu bütün türkcellileremi yoksa sadece genctarifelileremi ücretsiz

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Tum turkcellilere

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
hmm duzeltme icin sagol atlamism

max_cep_61

Üye
haci ben girdim bir süre sonra kontörün gitmeye başlıyor allahtan 8 kontor sonra 15 kntör bedavcası vardı yoksa gdecedi butun kontorlerim

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Gnctrkcl li değilsen gider

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
.100kontor yükleme gereği yok ben yüklemedim giriyor x) ancak hattımda kontor olduğunda arada 2kontorumu yiyor..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya arkadaşlar video izlemeye calısınca gidiyor normalde gitmiyo ama anlamadım girdigin zaman bişe paylaşamıyosun ve sohbet acılmıyo ne anladıkki sadece msj veya yorum yapabiliyosun :S

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Arkadaşlar Bende Kontor Yok Ama Facebook Giriyor Kontorüm-30 Sonra Kontör Yüklediğimde Gidermi

ajlojyqy

Üye
arkadaşlar gençturkcell liler aralarında 1.000.000 oy topladı sizin haberiniz yok nası bedava oldu sanıyonuz. gençturkcell liler olarak aramızda 1.000.000 oy toplayıpta yaptık

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
şu anlık kontör gitmiyor ama sonrasını bilemeyiz

ViperRKO

ViperRKO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bende Kontor Yok Ama Facebook Giriyor Kontorüm-30 Sonra Kontör Yüklediğimde Gidermi

İşin yoksa yükleme. Sfa dışı birsürü resim vb. seyler var. gider kontörün. Ama kotör olmayınca öyle bi sorun yok.

Gerek yoksa yükleme.

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt