Cep’ten cilt bakımı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Cep’ten cilt bakımı!


Fujitsu tarafından hazırlanan cilt bakım uygulaması yüz rengindeki değişimleri kayıt altına alarak deri hastalıklarının tespit edilebilmesini sağlıyor.


Uygulama yüz rengi değişimleri ile ilgili kayıt tutuyor ve bazı deri hastalıklarını tespit edebiliyor. Program insan yüzünün herhangi bir bölümündeki derinin fotoğraflarını analiz ediyor. Yüz rengi değişimleri ile ilgili kayıt tutuyor ve bazı deri hastalıklarını tespit edebiliyor.


Şirketten yapılan açıklamaya göre bu tür kontrolleri günübirlik yapacak olan bir smartphone kullanıcısı derisinin günün değişik saatlerinde nasıl göründüğünü izlemesi mümkün olacak. “Bu son derece eğlenceli” diyen Fujitsu yetkililerinden yapılan açıklamaya göre kullanıcılar gözlem sonuçlarını sosyal paylaşım siteleri üzerinden diğer insanlarla da paylaşabilecek.


Kozmetik markası Jill Stuart ile gerçekleşen işbirliği Android telefonlara ‘Skin Color’ adı ile indiriliyor. Cilt fotoğrafı çekmek için Jill Stuart’ın promosyon olarak verdiği özel spatuladan da edinmek gerekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Furkan Emekli
Cevap
9
Görüntüleme
473
acuxx
Mazlum Somer
Cevap
12
Görüntüleme
1K
Mazlum Somer
Mustafa Furkan
Cevap
23
Görüntüleme
11K
Love Prince


Üst Alt