Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Adsl e Baglanın..Bluetooth tan..
Sponsorlu Bağlantılar
hackerby17
Üye
bende wireless var zaten sorun yok
dallaspage
Üye
Karışık falan deil gözünüz korkak GüzEl Bişi Bu Hiç Bişi anlatılmadan kendim yapmıştım zaten bunu
nightblue0631
Üye
uzun iş be dostum saol ama
xkadir61
Üye
tam deneyeceğim derken. bi aşağıya doğru bakayım dedim oda ne? çok karışık be kardeş . yinede emeğin için sağol
ahabu
Üye
ya vistada advance control yokkkkk.....
king512
Üye
hiç bişey anlamadım ama
emeğe saygı
nightdragon35
Üye
eline emegine saglık güzel paylasım olmuss
xkadir61
Üye
bizde n80 var oradan giriyoz gerekyok ama yinede sagol
crtasus
Üye
arkadaş bluetooth simgesinin üzerine gelip sag tuşa basınca advenced configuration diye bi seçenek çıkmıyor dosya al gönder falan filan çıkıyor yardım edersen sevinirim lütfen yardım edin arkadaşlar
guest1212
Üye
bende söylediğin menülerin hiçbiri gözükmüyo
pesimist_style
Üye
bu çok uzun bişey : karısık bende telefonumu modem olarak kullandım ve blututla pc ye bağladım sonra pcden google sayfasını açmıstım..... 1 kontörüm vardı anında gitti D ama çok hızlı oluyo internet DD
XXPOXX
Üye
very very very very karışık
Romantik Prens
Üye
bayagı uzun ama teşekkürler yinede
nihat2424
Üye
tsk
ngageuser
Üye
6670 le com port ekleyemiyorum
furkanosman
Üye
bu bluetooth programının versiyonu ne dir ben sistemtryda sah tıklaıynca 3 secenek çıkıyor exit ,display ,show messages
KiDMaN
Üye
kardes snn dedıgını masaustu pc ye uygulamak ıcın 100tl lık bır parca gerekıyor
S'nek Valesi
Üye
Karışık ama yapılabili..
yusuf444
Üye
tşk
samanxx
Üye
[sıze=4][/sıze]lan şerefsizler madem öyle insan programlarınıda koyar başamı anlatıyorsunuz....
Ginede sağolun