CepteMSN / indir / download /

ahmetkaya34

tşk

Bu iki kontor muhabbeti sakıncalı duruyo. Programda nokia nin kendi yazdığı bir program mi oda meçhul. Gönderilen mesajda telefonun imei bilgilerini falan kopyalayıp bir yerlere gönderiyor olmasın. 1hafta sonra bir bakmışız telekominikasyon kurumu telefonu kopya diye kapatmış. Gönderilen mesaj içeriği nedir?

teşekkürler ama kanka msn ye değişmem

evet kanka süper 6600 kullanıyorum bende

Arkadaşlar kantör gidiyor diye yanmayın elbette kontör gidecek cepten internete bağlanıyorsunuz, ilk yüklediğinizde program üreticisine 1 sms gönderiyor bunun ücreti sizden kesiliyor, bağlanırken mutlaka kontör gidecek sanırım 2 kontör, fakat msn açık olurda hiç konuşmazsanır 2-3 saatte 1 kontör gider 1 kontörün sebebide online kişi listesindeki güncellemelerden olacağını zannediyorum... Sakın endişelenmeyin program güvenli isteyen arkadaşlar resmi web sitesini ziyaret edebilir, web adresin, vermiyorum çünkü forumun kurallarını okumadım yasak olabilir çünkü site kendi içindede sorun yaşayanlar için veya tartışmak için forum bulunduruyor... Bende waptan indirim kendi bulduğum bir hile bilgisayarıma taşıdığım symbian için uyumlu ceptemsn programını sizlerle paylaşıyorum...

mf185

Üye
ya kardeşler 63 00 için msn yokmu

Eaglen

Üye
klsk okokok kookok

maxibrk

Üye
Sağol. Emeğine sağlık...

ocoist

Üye
teşekkürler,gayet başarılı