CepTelefonlarından beklentileriniz nelerdir...? Bu konuda paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
CepTelefonlarından beklentileriniz nelerdir...? Bu konuda paylaşalım
Herkese Merhaba
Günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan CepTelefonlarımız bizim günlük ihtiyaçlarımızı karşılayan önemli bir yerleri olan elektronik cihazlar bunları herkez biliyor .. Ama bizim farklılık gösteren ihtiyaçlarımız oluyor herkesle aynı olmayan farklı özellikler .Bazı kişiler için özellikle Ceptelefonumuzun Kamerası önemlidir. Bazıları için sadece telefon görüşmesi için dir ceptelefonları. Bazen internette gezmek için kullanır kullanıcılar ceptelefonu'nu...
Biz bu konuda Ceptelefonlarından beklentilerimizi yazalım paylaşalım bir ceptelefonunda olmazsa olmazlarınızı yazın bakalım ne gibi özellikler önemli ne gibi özellikler gereksiz...

İlk ben başlıyorum doğal olarak yani konuyu açan benim :d:
Benim için önemli olan Ceptelefon'undaki kamera'dır kamera 3-5-8-12Mpixel farketmez açarım bakarım kamera özelliklerine eğer tatmin edici özellikleri varsa 3Mp bile yeterli kamera önemli oldugu için telefonda birde Led flaş olursa yeterli :d: sonra ekran önemlidir.. Güneşli günlerde bile yeterli görsellik sunarsa iyi ve son olarakta kullanılabilirliği kolay olmalı...

Sıra sizdee Bir Ceptelefonundan beklentileriniz nelerdir sizin için hangi özellikler önemlidir...?

DipNot:Tartışma çıkaracak mesajlar olmazsa forum'un sağlıgı açısından iyi olur....
----İyi Forumlar----

anılbaran

anılbaran

Üye
bu konular hep acıldıııı :D

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Lenneth

Üye
Uygulama & Oyun & Kaliteli Internet Performansı & Hız

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
batarya süresi, dayanıklılık, kamera, ses, hız, şekil, usb Otg:D

coacoa

Üye
bilgisayar başında olmadığım zamanlar bilgisayarı aratmaması lazım
flash destekli internet
3d oyunlar ps oyunları
hızlı olup kasmaması
android olması (symbian icin adam gibi ne oyun var ne baska bişey)
şimdilik aklıma bunlar geldi :D ben su an telefonumdan memnunum bunların hepsi mevcut

anılbaran

anılbaran

Üye
öf yınemı :D

anılbaran

anılbaran

Üye
  • Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Elektr0id

• Beğen
Ocean258

Ocean258

Üye
tasarımı,Şarj süresi,wifi hızı,ekran kalitesi... En onemlı seyler bunlar bana gore telefondaki.. O yuzden Optimus black kullanıyorum :)

anılbaran

anılbaran

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt