kardesım bır gırdım 70 kntrden 12 kntr keldı 5 dakakada yaaaaaa aver kontorlerımı topıxxx
deniz_177 Üye kardesım bır gırdım 70 kntrden 12 kntr keldı 5 dakakada yaaaaaa aver kontorlerımı topıxxx
endy Üye eyvallah birader de kontör olayını çözmek için vodafone hattı olanlar için ana sayfayı vodafone mvs yapsa acaba olurmu????
eyvallah birader de kontör olayını çözmek için vodafone hattı olanlar için ana sayfayı vodafone mvs yapsa acaba olurmu????
hebelehubelee Üye wireless olan telefonlar için sanırım bu ve bende n80 var program bağlanıo dediği halde bağlanmıo çok beklio sonunda'da timeout dior
wireless olan telefonlar için sanırım bu ve bende n80 var program bağlanıo dediği halde bağlanmıo çok beklio sonunda'da timeout dior
19tanel Üye arkadaslar turkcell hatlarda acılıyomu --------------- Ekleme --------------- kardes benım telefon 6600 actım ama hata verdı kontor yok dıyemı
arkadaslar turkcell hatlarda acılıyomu --------------- Ekleme --------------- kardes benım telefon 6600 actım ama hata verdı kontor yok dıyemı
emre_kalay Üye ben bu proyla bedava izlebiliyorum usb kablom sayesınde bide benim modem wriles blootot fln var