wertyytrew Üye türk kanalları bulamadım ama güzel çalışıyor program.. kontöre gelince, hiç sormayın dakikada ortalama 10 kontör gidiyor --------------- Ekleme --------------- "please entern valid user" name diyor. sizin verdiğinizi tanımıyor... yardım
türk kanalları bulamadım ama güzel çalışıyor program.. kontöre gelince, hiç sormayın dakikada ortalama 10 kontör gidiyor --------------- Ekleme --------------- "please entern valid user" name diyor. sizin verdiğinizi tanımıyor... yardım
snnarslan Üye En iyisi ben kendime bi vodafone aliim yoksa kontör kalmıyo Turkcell saten kontör çekmeye meraklı
torretto Üye Bu ne biçim siredir anlamadım, linkler nerde yaaw. Linki gören varsa yazsın allah aşkına.....
hafrix Üye ellerine sağlık kurdum programı ama bir ne kadar kontür yediğini yazsaydın daha güzel olurdu.teşekürler. --------------- Ekleme --------------- erişim noktası hangi hatı kullanıyorsan onu seçiyorsun zaten bir tv izlediğin zaman soruyor.
ellerine sağlık kurdum programı ama bir ne kadar kontür yediğini yazsaydın daha güzel olurdu.teşekürler. --------------- Ekleme --------------- erişim noktası hangi hatı kullanıyorsan onu seçiyorsun zaten bir tv izlediğin zaman soruyor.