cepnet yeni telimle baya bi hızlandı :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
cepnet yeni telimle baya bi hızlandı :))
beyler yeni tel aldım xperia neo v teli pcye bağladım modem olarak gösterdim (telde max hız 7.2mbps) cepnet gayet hızlıydı 100mb bitmişti bu arada

saniyede 10 kb nete 8 tl wereceme komsunun faturasına 10 lira yardım ediyorum 8 mbps wirelesle bağlanıyorum

eren3546

Üye
beyler yeni tel aldım xperia neo v teli pcye bağladım modem olarak gösterdim (telde max hız 7.2mbps) cepnet gayet hızlıydı 100mb bitmişti bu arada
Ufak atta civcivler yesin cepnetin şu anda sn de ki hızı 10-15kps arası bende iphone 4s var internet yavaş .....

TheCower

Üye
O telefona 10 kb geliyo ya o çok koyar işte

Konu Sahibi
saniyede 10 kb nete 8 tl wereceme komsunun faturasına 10 lira yardım ediyorum 8 mbps wirelesle bağlanıyorum

bizde kullanan komşu yok napalım

----------Eklendi @ 13:54:40 ---------- Yazıldı @ 13:51:34 ----------

Ufak atta civcivler yesin cepnetin şu anda sn de ki hızı 10-15kps arası bende iphone 4s var internet yavaş .....

ne aticam bir senedir cepnetle nete bağlanıyorum aradaki hız farkını ayırt edecek kadar deneyimliyim ok

ben para falan ödemdn griyorum nete telefondan gece film indiriym manyak hiz var ne 8tl flan ödeyecem

abuzer02

Üye
Aynen ya bizde isteriz
facebook.com/abuzer.ayik

kankka

Üye
benim beleş girdim bi site vardı ama acayip hızlı dowloand yapıyordum telden yaklaşık olarak 1mb/sn'de ama vodafone kapattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...