cepnet yeni telimle baya bi hızlandı :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
cepnet yeni telimle baya bi hızlandı :))
beyler yeni tel aldım xperia neo v teli pcye bağladım modem olarak gösterdim (telde max hız 7.2mbps) cepnet gayet hızlıydı 100mb bitmişti bu arada

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
saniyede 10 kb nete 8 tl wereceme komsunun faturasına 10 lira yardım ediyorum 8 mbps wirelesle bağlanıyorum

eren3546

eren3546

Üye
beyler yeni tel aldım xperia neo v teli pcye bağladım modem olarak gösterdim (telde max hız 7.2mbps) cepnet gayet hızlıydı 100mb bitmişti bu arada
Ufak atta civcivler yesin cepnetin şu anda sn de ki hızı 10-15kps arası bende iphone 4s var internet yavaş .....

TheCower

TheCower

Üye
O telefona 10 kb geliyo ya o çok koyar işte :)

yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
saniyede 10 kb nete 8 tl wereceme komsunun faturasına 10 lira yardım ediyorum 8 mbps wirelesle bağlanıyorum

bizde kullanan komşu yok napalım

----------Eklendi @ 13:54:40 ---------- Yazıldı @ 13:51:34 ----------

Ufak atta civcivler yesin cepnetin şu anda sn de ki hızı 10-15kps arası bende iphone 4s var internet yavaş .....

ne aticam bir senedir cepnetle nete bağlanıyorum aradaki hız farkını ayırt edecek kadar deneyimliyim ok

mazlum_0121

Üye
ben para falan ödemdn griyorum nete telefondan gece film indiriym manyak hiz var:) ne 8tl flan ödeyecem :)

abuzer02

abuzer02

Üye
Aynen ya bizde isteriz
facebook.com/abuzer.ayik

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hayırlı olsun

kankka

Üye
benim beleş girdim bi site vardı ama acayip hızlı dowloand yapıyordum telden yaklaşık olarak 1mb/sn'de ama vodafone kapattı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt