Cepnet yavaşladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-hüseyin--

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet yavaşladı
Yaklaşık iki yıldır cepnet kullanıyorum.1-2 ay öncesine kadar hızdan bi sorunum yoktu ne olduysa hız düştü önceden indirme hızım 14-15 iken şimdi 1-2 kbps.İnternetin hızı sadece oturduğum yerde yavaşlıyor ilçe merkezde felan hızlı vodafone müşteri hizmetlerini aradım 100 mb geçmişsiniz dediler fazla ilgilenmediler sanki ben bilmiyorum 100 mb geçtiğimi.Bu sorun baz istasyonudan felan mı oluyor eğer baz istasyonundansa nereye bildirmeliyim.

murat.122a

murat.122a

Üye
öncelikle 2g mi ile bağlanıyon yoksa 3g ile mi .
2g suaralar çok yavasladı 2g basistasyonu 200m uzakta bana ful çekim var ama hız 64 kilobit(8kb).
Haftalık vodemnet paketi var 7.2mega bit hıza kadar destekliyor
3g de sorunyok 3g de 1.6megabit e kadar çıkıyor hız 2g de bir sorun var .
Sebebi kaçak internet kullananlar (proxy. )vodafone nin sebekesi çöküyor binlerce kisi hız sınırı olmadan giriyorlar ilegal olarak ,olan para ödeyerek girene oluyor.
Bir hafta vodemnet kullanayım dedim 12 tl bosa gitti hız 64kbp yi gecmiyor

-hüseyin--

Üye
    Konu Sahibi
2g ile bağlanıyorum hız öyle yavaşki artık sayfa bile zor açılıyor

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone iyice sacmaladı 2g hızı 48kbps yi gecmiyor haftalık vodemnet paketi var 7.2 megabit e kadar hız imkanı sunan paket aldım parada bosa gitti kulanım 120mb kullandım 1gb adil kullanım limiti var bitince hız 128kbps düşecek ama herhalde 128kbps kadar edilen hız vadi 12kbps düsecek çok yazık 3 yıldır çok memnundu ama hayelkırıklığı yasadım

Ahmetk125

Üye
ben 2g ile bağlanıyorum hızda bi sorun yok. Size tavsiyem google chrome kullanın.tabiki eklentileriyle birlikte

-hüseyin--

Üye
    Konu Sahibi
Google chrome kullansanda sonuç aynı telefona gelen sinyal zayıf olduktan sonra

-hüseyin--

Üye
    Konu Sahibi
Dün müşteri hizmetlerini aradım baz istasyonlarını kontrol ettirdim çakışma var dediler.100 mb ı aştığınız için işlem yapsakta tam sonuç alamazsınız dedi.Paket yenilenince tekrar arayacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt