Cepnet teki büyük hile. İnanılmaz download hızı 60 sanıye de ?

Sponsorlu Bağlantılar

bilooijhdonk

Üye
filmi nasil indirdin ki? Warmi site yerimi bilmiyorum ama .

Uruloki

Uruloki

Üye
valla koşulları okudunuz mu bilmiyorum ama 100mb kadar 7.2mbps o da çekme ve yoğunluğa bağlı sonra 96kbps oluyor

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell cok pahalı

ilo53

ilo53

Üye
Avea 1gb paketı 9tl 1mbit .D

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Film mp3 video stelerının lınkleri wap stemde mevcut

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Keşke Vodafone Bizi Şaşırtsa Da Böyle Bi Şey Yapsa Ne GüzeL oLuR... :)

1oyun

1oyun

Üye
1 dakikada ortalama 10Mb falan inidiryorum Telefon samsung f480 3g+ şebeke var

1oyun

1oyun

Üye
doğru yalan değil :) mardinin derik ilçesinde yaşıyorum vodafonenin baz istasyonu bana 100metre gibi bi uzaklıkta eve yakın diyebilirim o yüzden olabilir şebekesi ve interneti süper :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Snin Ki Sürekli Mi Öyle Yoksa 100 MB Dolana Kadar Mı? Bizim MahaLLede Ki Baz İstasyonu Da 70 Metre fLn iLeRDe, 100 MB Dolana Kadar 8 Mb İle Bağlanıyorum Sonra Hızı Düşüyor...

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
baz istasyonuyla hızın ne alakası var.istersen 1 metre yanında ol hız değişmez :nono:
telefonla da alakası yok.

Kral 63

Kral 63

Üye
3.4 mbyi en az 5 dakikada indiriyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
3.4 mbyi en az 5 dakikada indiriyorum

Bu Cepnet İlk Çıktığında İyiydi Hızı Yüksekti Benim Telefon 2G Liydi O ZamanLaR 50,60 Arasında İndiriyordu. Sonradan YavaşlattıLaR...

----------Eklendi @ 19:34:38 ---------- Yazıldı @ 19:32:55 ----------

Bi Sitede Okumuştum Çocuğun Biri De Şanlıurfa'dan İnternete Cepnet iLe Bağlanıyormuş Hızı Da 10 MB Diyordu... :allalla:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yemin ederim ki 2 ay önce bende 45 saniyede 15 mb indirdim ister inan ister inanma

artos1

Üye
Arkadaşlar benim cep net bağlantımda.çift mod,UMTS ve gsm seçenekleri var,bağlantım çift mod olarak yapıyorum bu 3G mı oluyor,yoksa vodafona müşteri hizmetlerinde 3G için aramammı gerrekiyo bide tlf unun üzerindeki sim kartı 32kb,eğerki müşteri hizmetlerinde 3G açılırsa bu kart değiştirmem gerekecekmi bide 3G için ek bir ücret alırlarmı,Saygılarımla.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar benim cep net bağlantımda.çift mod,UMTS ve gsm seçenekleri var,bağlantım çift mod olarak yapıyorum bu 3G mı oluyor,yoksa vodafona müşteri hizmetlerinde 3G için aramammı gerrekiyo bide tlf unun üzerindeki sim kartı 32kb,eğerki müşteri hizmetlerinde 3G açılırsa bu kart değiştirmem gerekecekmi bide 3G için ek bir ücret alırlarmı,Saygılarımla.

Çift Moda Alınca Telefon Bazen 3G Oluyor Bazen De E Oluyor Sen UMTS Ye Al Sürekli 3G De Olur. Hem De Çift Moda Alırsan Batarya Çabuk Biter. Benim Eski Hattım Telsim di Vodafone nun Sitesinde Okumuştun 3G Yi Kullanabilmek İçin Diyor Hattınızın Vodafone ve 3G Yazısının Olması Gerekiyor Diyordu Bende Vodafone Bayisine Gittim Aynı Numara Üzerine Yeni Hat Çıkarttım Üzerinde 64 KB Yazıyor (10 TL Ye Çıkarttım) ve 3G Çekiyor. 3G İçin De Ek Bi Ücret Almıyorlar *3636# Ye Bas Ordan 3G Yi Aç... :oke:

• Beğen
Tepkiler: artos1
Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
way be

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ewet bende 1 kere gece 3-4 civarları hıza baktm 4 mbitti :) Şaşrdım :oke:

sTarpiJ

Üye