cepnet te hız sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
handler ne ya biri bana açıklayabilirmi ?

TheCower

TheCower

Üye
Evet biri handler nedir açıklasın.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
sallaaaa

mazlum_0121

Üye
sen y....k gibi kalırsın koçum bebeler gibi aglıyordun benden handler istiyordun facedeki ve bana maxicepten gönderdigin msjlar duruyo atarım buraya resmini rezil ederim seni ona göre huhuhaha :)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
benm y....k gbi kaldğm yok çok şükür senin handlerna kalmadm.send gruba benide al dye zırladğn zamanları ne çbk unuttn .ben rca ettm ama sen resmen ağladın.paylaş bakalm paylaşmassan erkek dğlsn.sazan seni :)
hem verdğn linkleride gördk bi b.ktan anladğn yok başkasndan aldğn şeylrle hava yapyn .ben adamdan v2 mod istyrm adam v3 lnki veryo.yanlş verdn dyorm yne aynı şeyi verysun.sorsam kendi telinin işletim sistmni ble bilmessin

mazlum_0121

Üye
lan m4l insan ezik insan 5800 XM s60v5 isletim sistemim var ve önümdede 4x4 lük sana göre bir sistem var sen ancak ilyastan faydalanırsın senin birkez olsun hanlerle ugrastıgını görmedim ancak yapan adamların hakkını yersin azcık adam olda kendin ugras yap ben handleri ilyastan duydum ama sonra arastırdım baya ve kendim biraz birseyler ögrendim tamam mı bebiş milletin yaptıklarıyla kmseye hava atma :))

TheCower

TheCower

Üye
Kesin :locked:

'h716043'

'h716043'

Üye
pc handlermi koçum ben pc de normal internet kullanıyorum senin o handlerin pc deki bütün sitelerdeki video vb şeyleri açmaz senin bildiğin opera dir handler olarak onu bilirsin başkada bilmezsin sen benim bildiklerimin 10 da 1 ini bilmezsin eğer yukardaki sözlerin bana ise bu dediklerim sana yok bana değil ise üstüne alınma

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
milletn yaptklaryla hava atan sensin kıt beyinli ben dğlm.ben kmsye bend şu var bu var dye hava atmadm hçbr zmn. Aldğm kşiye ihanet te etmedm.kmsenin hakkını yedğm yok yani.senin yaptğn gbi boş şeyler paylaşmktnsa paylşmlra bakp öğrnmyi terch ettm ben.öğrendimde ilyas abi sağolsun.senin gbi aklı kıt anguta kalmadm.o kdr blyodun nye yalvaryn bna gruba al dye.. :D çok araştrdnmı la öğrenmek için :D v2 yi v3 olarak anlayan bri içn nrmal yani :D hdi ikilede kirletme konuyu :D senin bu knuyu okuyor olman ble ayrı bi kirlilik ama olsun :D
Ben sölicemi söledim.gereksz bi insanla tartşmya grmek ble hata.başka sölicem bşy yok hadi by :)

mazlum_0121

Üye
ilyas abi üstüme alınmadım benden yasca büyüksün saydım var o yüzden o yazdıklarım sana deil sezara .

----------Eklendi @ 18:31:03 ---------- Yazıldı @ 18:29:33 ----------

kıt beyinli insan yalaka birisin olm sen ancak yalvarırsın alırsın milleten emeklerine onlarda acırlar verirler sana

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
kendi kişilğni anlatma bana hadi hadi naşşş

'h716043'

'h716043'

Üye
o halde benden yana sorun yok sizde sakin olun derim ama karar sizin

mazlum_0121

Üye
naşnaşmı bebek ya valla oyuncak verim eline oyna :)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
ya yürü ya onlar senin yaş grubun içn uygun sen oyna onlarla onlarla.bidada büyklrnin işne karışma bb lan bb!!!

mazlum_0121

Üye
eziq :)

SezerKoc

SezerKoc

Üye
    Konu Sahibi
kimin ezik olduğu belli balık hafızalı sazan :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt