Cepnet paketini bluetooth ile pcye aktarma sorunu nolur yardım lütfen :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet paketini bluetooth ile pcye aktarma sorunu nolur yardım lütfen :( :(
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım var windows 7 işletim sistemli. Bluetooth ile çok güzel bağlantı kuruyordum fakat sonra durduk yere sağ alt köşedeki ağ simgesinin üzerinde ünlem işareti belirmeye başladı ne yaptıysam yaşamadım ya lütfen yardım :( :( :( :(

--------------- Ekleme ---------------

Ayıp arkadaş yaa 11 kişi bakmış bi tane yorum yok

tasdeven

Üye
selam dostum..buluetoth modem bir sure sonra hata vermeye başlıyor..ve baglantı hızı düşük oluyor..artı telefonun aşırı derecede ısınıyor...bunun yerıne usb kablo ıle baglanmanı öneririm..cok daha kullanışlı.ben usb kablo ıle bağlıyorum ve cok iyi..:oke:

endcagri

endcagri

Üye
selam cepnet gunluk abonesi oldum ama usb kablosu kullanarak bu internet hakkmı pc ye aktarmak istedm..bağlanıyorumda fakat internet sayfaları gelmiyor.eksik olan ne dir yardım edermisiniz ?

1.cep telefonumdaki yapılandırma ayarları ne olmalı ? (nokia 6300)
2.sebeke operatoru vodafoen turkey yada avea turkey mi olmalı ...
3.modemi de bilgisayar tanıttım ama sağ altta ıbağlantı ışıklarından sadece öndeki yaıyor ?

kumuk

kumuk

Üye
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım var windows 7 işletim sistemli. Bluetooth ile çok güzel bağlantı kuruyordum fakat sonra durduk yere sağ alt köşedeki ağ simgesinin üzerinde ünlem işareti belirmeye başladı ne yaptıysam yaşamadım ya lütfen yardım :( :( :( :(

üstad,virüs programın varsa o engellemiş olabilir.hem bu konuyu bence buraya değil,symbian yardım bölümlerini seçmelisin..burası bu konuyla alakasız.. oyüzden cevap alamaman normal..

lgkg300

lgkg300

Üye

Değerli arkadaşım ünlem işareti olan yeri (sağ alt köşedeki internet bildirim simgesi) sağ tıkla "ağ ve paylaşım merkezini aç"
yeni bir sayfa açılacak. açılan sayanın solunda "bağdaştırıcı ayarlarını değiştir" diye bir seçenek var. O seçeneği tıkla ve karşına monitör simgeleri gelecek. O simgeleri silebildiğin kadar sil. sonra yeni bir çevirmeli bağlantı daha kur. problem düzelir. Kolay gelsin...:oke:

msahin061

msahin061

Üye
kablodan şaşma dostum.
Cepnet zaten yavaş bi de bluetooth'la iyice yavaşlar web sayfalarını açarken kabir azabı çektirir insana.

Üst Alt