Cepnet olsun normal internetleri olsun resimlerini çekip koymak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet olsun normal internetleri olsun resimlerini çekip koymak istiyorum.
Vodafoneyi kutlamak istiyorum süper fiyata süper yavaş internet msnyi bile zor açıyorum diyomki içimden kıy paraya geç türkcell'e nedir bu yaw çektiğim baytın resmini çekip boy boy buralarda kanıt diye göstermek istemiştim ama baktımki gerek yok coğu kişi şikayetci gerek duymadım. Kendilerinede mail attım yahu kardeşim bukadar reklam gideriniz var vs var adam gibi hızlı yapın şunu kotamı koyacaksınız koyun ama bu nedir ya iş görmezki bu iptal ettireceğim bişey yapacağım ayar etti yapamadım gözünü sevim ttnet jet uçağı vodafone yanında helikopter bile değil.:off::off:

zaza

zaza

Üye
iyide adam sana diyor işte 100 mb yi aşarsan yavaşlar diye ben ilk 100 mb bilgisayar hızında ama 3g ile kullanıyorum videoları donmadan izliyorum ama 100 mb bitince hız kb lara iniyor buda sözleşmede yazıyor istersen 5 gb kullan yine o hızda ekstra bir fatura ödemeden 8 liraya sınırsız kullanıyon eee başka bişey kaldımı? ben memnunum hızımdan bilgisayarın yarı hızında tüm sitelerde dolaşıyorum kotamı aşınca bide mobil site ile girdinmi tadından yenmez acaba 3g kullanmıyormusun onu merak ettim :hmmm

Samsun55''

Samsun55''

Üye
cepnete laf yok :ehe

zaza

zaza

Üye
evet :ehe ağa sözleşmeyi gördünmü gördün ne dedi hız düşer dedi dimi daha fazla oynamayın cepnetimin gururuyla :ehe onun sayesinde gb kullanımlar yapıyorum pcye bağlıyorum heryerden internet dediğimiz bu oluyor :ehe

caglet

caglet

Üye
Kesinlikle avea önerim avea genç paket ile içindeki 1 gb interneti ister tel.den ister tabletten sorunsuz hızla kullanabiliyorum.. Üstelik tableti modem olarak kullanma özelliği var açıyorum aynı anda 3 kişiye kadar hızla sorunsuz bağlandım(4ten sonrasını denemedim)
Aynı anda facebook'Ta sorun yok aynı anda dh de sorun yok maxicepte sorun yok.. video izlerken sorun yok...
Çoğu zaman ttnet ten hızlandığını söyleyebilirim

----------Eklendi @ 13:12:08 ---------- Yazıldı @ 13:09:53 ----------

Kesinlikle avea önerim avea genç paket ile içindeki 1 gb interneti ister tel.den ister tabletten sorunsuz hızla kullanabiliyorum.. Üstelik tableti modem olarak kullanma özelliği var açıyorum aynı anda 3 kişiye kadar hızla sorunsuz bağlandım(4ten sonrasını denemedim)
Aynı anda facebook'Ta sorun yok aynı anda dh de sorun yok maxicepte sorun yok.. video izlerken sorun yok...
Çoğu zaman ttnet ten hızlandığını söyleyebilirim

zaza

zaza

Üye
ben ona geçmeye karar verecektim ama altyapı çok düşük abi zaten nerde çekim gücü yazıyor orada çekmiyor bu denilenler :ehe vodafone yine iyi en azından indirmede sınır yok sömürüyorum valla :D

punisher123

punisher123

Üye
Paraya kıycaksan ttnete yada superonlineye geçecen,türkcellde işin ne :D,bu arada tamam şartar malum ama bazen delirtio bu cepnetin hızı ya :)

bende resmini çektim bi ara hıza bak :D

phasan

phasan

Üye
en iyisi vodafone hem ucuzu dahah ne istiyorsun bu ucuzluga

TheCower

TheCower

Üye
Vay be adam tam 1 bayt ile download yapıyo. Seneye kadar 1 gb olur heralde:)

punisher123

punisher123

Üye
19 güne 3.6 mb olcağına göre pek seneye kadar 1 gbyi bulcanı sanmıyorum :D

kpln04

kpln04

Üye
Paraya kıycaksan ttnete yada superonlineye geçecen,türkcellde işin ne :D,bu arada tamam şartar malum ama bazen delirtio bu cepnetin hızı ya :)

superonline da turkcellın unutmayın :(

zaza

zaza

Üye

kotayı aşmışsın ne bekliyordunki hem onu pcde kullan diye vermiyorlar cepte kullan diye veriyorlar:ehe pc ile cep aynımı bende diyom neden msni zor açıyorum diyorsun :ehe hem ben @Necmati nickli üye ile rahat rahat cepnet ile görüntülü görüşme bile yaptım:naughty:

kpln04

kpln04

Üye
msne laf yok canavar gibi maşallah:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...