ben hiç begenmedim tv yayınını hiç de güzel degil berbat yayın var----------Eklendi @ 13:01:20 ---------- Yazıldı @ 12:58:23 ----------bence çok gereksiz tv yayını görüntü 2g hızında olsa içim yanmayacak yayın 1g hızında
bence gayet iyi çünkü bu arkadaş bi adım attı gerisi gelir sende bi yayın yap bizde onu seyredelim hiç yoktan adam bi adım atmış iyi kötü kimsenin sevkini kırmayalim yorum yapacaksan yapıcı olmalısın
bence gayet iyi çünkü bu arkadaş bi adım attı gerisi gelir sende bi yayın yap bizde onu seyredelim hiç yoktan adam bi adım atmış iyi kötü kimsenin sevkini kırmayalim yorum yapacaksan yapıcı olmalısın
birşeyler yazıcaktım fakat vazgeçti nedesem yok öyle değil böyle diyeceksin çünkü anlayan insanlar yorumlarını yazmış onlara teşekkür ediyorum 96 kbps hızla daha iyisi imkansız bu kadar söylüyorum maç yayını gelince galatasaray maçında donuyordu fakat real madrid maçında pek sorun yoktu...bu akşam trabzon maçıda canlı olarak yayınlanacak..
sanırım özel bir dedicated server kiraladın ve streaming için bir program yazdın ve yeni bir video uzantısı geliştirdin bu kadar iddaalı konuştuğuna göre..
sanırım özel bir dedicated server kiraladın ve streaming için bir program yazdın ve yeni bir video uzantısı geliştirdin bu kadar iddaalı konuştuğuna göre..