Cepnet Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkandelta

furkandelta

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet Hakkında
Ben tatile giderken aylık cepnet almayı düşünüyoru.Sorularım şunlar;

1)100MB iyi mi kötü mü ?
2)100MB aşınca hız 96Kbps düşüyor.96Kbps ile facebook,google gibi yerleri rahat gezebilir miyim ?

Teşekkürler... :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
1-) Eğer Telefonu Bilgisayara Bağlayıp Kullanmayacaksan İyi
2-) Gezersin...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
TÜRKCELL VE VODAFONUN İNDİRME HIZLARINA BAKTIM VODAFONE 15kb ile indiriyo . turkcell 120 kb ile indiriyo neden böyle?

eurowision

eurowision

Üye
TÜRKCELL VE VODAFONUN İNDİRME HIZLARINA BAKTIM VODAFONE 15kb ile indiriyo . turkcell 120 kb ile indiriyo neden böyle?

Vodafon'da adil kullanım hakkını geçene kadar saniyede 350 ile 750kb arası aktarım hızı var. Vodafon, Turkcell'i yine dövmüş şayet saniyede 120kb indiriyorsa...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Vodafon'da adil kullanım hakkını geçene kadar saniyede 350 ile 750kb arası aktarım hızı var. Vodafon, Turkcell'i yine dövmüş şayet saniyede 120kb indiriyorsa...

Nasıl dövmüş oluyor ? arkadaş Vodafone 15KB Turkcell 120 KB ile iniriyo yazmış. Yanlış okudun sanırım.
Arkadaşın sorularına kısa bir cevap vereyim interneti telefonda kullanacaksan bir sıkıntı yaşamazsın.

phasan

phasan

Üye
Cepte sıkıntı yaşarsın artık çok yavaş internet

oguzkaan52

Üye
kotayı aşınca ile kıyaslama türkselin normaliye vodafonenin normalini karşılaştır
hem türkselde sınırsız internet yok cebe. 100mb sınırlıya 10 lira vercegine sınırsıza 8 lira var.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
kardeş 100 mb btse bile rahat istdğn siteye girersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt