Cepnet 250

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By Burhan 201o

By Burhan 201o

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet 250
Arkadaşlar bu yeni cepnet paketlerinden anlayan varmı, ben bişey anlamadım, aylık cepnet 250 3 ay % 58 indirim sadece 7 tl yazıyor ben 10 tl yükledim ama aylık cepnet 250 paketini alamadım, yeterli bakiyeye ulaşınca 16 06 2012 de aktif olacak diye mesaj geliyor, hattımda şu an 11 tl var 11 tlye aylık hangi paketi alabilirim, normalda aylık cepnet kullanıyordum iptal ettim keşke iptal etmeseydim , vodafone 50 mail attım cepnet için malesef cevap dahi alamadım müşteri hizmetlerini aradım aylık cepnetimi geri verin lütfen 12 yıllık vodafone abonesiyim dedim oda doğrudur ama aylıkcepnet bitti ama aynı fiyata 3 ay aylıkcepnet 250 alabilirsiniz dedi ama malesef 11 tl hattımda yüklü olmasına rağmen aylıkcepnet250 paketini alamıyorum, yeterli bakiyeye ulaşınca aylıkcepnet250 paketiniz aktif olacak diyiyor ben şimdi oe yapayım tekrar mı tl yüklemem gerek bilgisi olan yazsın lütfen

reoksit

reoksit

Üye
daha önce aylık cepnet kullananlar indirimden faydalanamıyor erhalde

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Hocam cepnet 250 paketi sana 14 lira, daha önce cepnet paketi aldığın için.

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
yok herhangi başkakampanyalardan yararlanıyorsan 14 tl ileoluyor yani indirim yok bende bilmiyordum müşteri temsilcilerini rezil ettim sonunda 7 :tl: mi geri gönderdiler nasıl gönderdilerse artık :D

lgkg300

lgkg300

Üye
eğer cepneti iptal edip tekrar aktif ederseniz indirimden faydalanamiyorsunuz, müşteri hizmetleri soyledi. bu sorun bende de oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...