Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu programı ben sene basından beridir kullanıyorum ama bir sorunum var ve halada cözebilmiş degilim sorum şudur
programı aktif ediyorum güzel calısıyor lakin teli kapatıb geri actıgımda program deaktif oluyor yani herzaman teli actıgımda programa girmem lazım sürekli aktif olması icin
peki bunun her tel acılısında otomatik kendisi baslatsa olmuyormu
yuklu uygulamalardan suit ayarlardanda bakıyorum bir türlü yok olmuyor program menusunde söyle birsey diyor kurmalı cıkıs diyor bunuda calıstırıyorum yine olmuyor cok güzel bir program ama bir tek bu yani eksik
çitliyo
Üye
link açmıyor.yardımlarınızı bekliyorum
imranvet
Üye
tşk.
BUHES
Üye
S.A. Allah cc razı olsun.
tevfik477
Üye
tsk
hayalet56
Üye
çok çok teşekkürler usta
erdal123456
Üye
teşekkürler
ldk5800
Üye
haktas70
Üye
emeğine sağlık . allah razı olsun. güzel prograö
SeaRock
Üye
böyle proğramların devamını diliyorun.selamlar hayırlı geceler R.İLHAN
çeteleton
Üye
slm Allah razı olsun kardeşim elinize emeğinize sağlık. inşaallah bi de telefon kapalı konumdayken vakit girince otamatik açılırsa çok daha güzel olacak. bekliyoruz inşallah
barish54
Üye
teşekkürler
aslanmustafa630
Üye
Selam,
Benim Telefon Nokia 6220 Clasic ve Symbian S60 sisx Uzantılı Programlar Çalıştırıyor. Bu Tarife Uygun Cepmuvakit Program Linki Atabilirseniz Sevinirim. Allah Şimdiden Razı Olsun İlgilenecek Olan Kişiden.