CepAran yeniden Vodafone'da

Sponsorlu Bağlantılar

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ı love vodafone :)

exorcist

exorcist

Üye
güzel haber... paylşlşım için sağol... ayrıca benim bakiyem küsürlü olarak gözüküyor bilgisi olan var mı şimdiki bakiyem 65.985 nedir bu? neden tam sayı değil bakiyem

vodafone live a yada cepten facebooka giriyosan doğaldır===((örn:ben)):oke:

gazbakkal

Üye
Aveanın aranan kazan kampanyası daha sıkı daha iyi ve ben bu kapnaynadan yarannamıyorum alamadılar beni ne zorru varsa artık vodafona yeni geçtiğim için

sethaa

sethaa

Üye
Avea'nın araz kazan kampanyasının neresi iyi? Tamam 10 dakika aranıyorsun ve 10 kontör kazanıyorsun ama ayda sadece 50 kontör kazanabiliyorsun. Boyle bir limit var avea'da. Oysa Vodafone ile 10 dakika aranınca 5 kontör kazanmana ragmen, boyle bir sınır yok. Gecen ay ben 450 kontor kazandım aranmaktan. (Soylemesi ayıptır işimden dolayı çok aranıyorum)
:oke:

Aveanın aranan kazan kampanyası daha sıkı daha iyi ve ben bu kapnaynadan yarannamıyorum alamadılar beni ne zorru varsa artık vodafona yeni geçtiğim için

--------------- Ekleme ---------------

Olur mu alamadılar diye. Yanlış birşey yapmışsındır. ABONE yaz ve 7506 ya mesaj ile gönder. Gör bak nasıl kaydoluyorsun :bigstar:

sethaa

sethaa

Üye
Arkadaşlar bilen var mı? Cep aran kontörleri siliniyor mu? MEsela şu anda benim hattımda 260 adet cep aran kontörü var ve habire artıyor. Ama 3 dakikası 1 kontöre konuşmaya devam edebilmek için 2 gün sonra kontör yüklemeyi planlıyorum. Kontör yükleyince 250 dakika konusma da gelecek. Vodafone da verdikçe veriyor :oke: Bir turlu bitiremiyorum ama merak ediyorum acaba cep aran kontörleri siliniyor mu kullanmazsam yoksa kalıyor mu?

hakan.c

hakan.c

Üye
Güzel olmuş

Üst Alt