gencbayraktarli Üye kimse böyle bir olay yaşamak istemez ama bu bilgilerin işimize yarayacağı kesinn paylaşımınız için teşekkürler...
kimse böyle bir olay yaşamak istemez ama bu bilgilerin işimize yarayacağı kesinn paylaşımınız için teşekkürler...
snacker Üye kanka ben denedim calisti.siemens c65(temiz suya dustu)fakat oksitlenme telefonu yedi bitrdi.simdi calismıyoo
kanka ben denedim calisti.siemens c65(temiz suya dustu)fakat oksitlenme telefonu yedi bitrdi.simdi calismıyoo
ademvehavva Üye bikaç sene önce babamın teli düşürmüştüm ama temiz bi suydu çıkardık saç kurutma makinasıyla kuruttuk çalıştı halada çalışır durumda.
bikaç sene önce babamın teli düşürmüştüm ama temiz bi suydu çıkardık saç kurutma makinasıyla kuruttuk çalıştı halada çalışır durumda.
macline Üye Walla telefon suya düştü ama Çalışmıyor. Yani bi işe yaramadı nedense ... hE unutmadan çalışmamasının nedeni Düştüğü yerden çıkarılamadı da Boğuldu
Walla telefon suya düştü ama Çalışmıyor. Yani bi işe yaramadı nedense ... hE unutmadan çalışmamasının nedeni Düştüğü yerden çıkarılamadı da Boğuldu
yasirarslan Üye mantıklı --------------- Ekleme --------------- Benim telefonda cepkask diye birşey var çalınma,suya düşme v.b. garantisi
mantıklı --------------- Ekleme --------------- Benim telefonda cepkask diye birşey var çalınma,suya düşme v.b. garantisi
ufuk023 Üye saç kurutma makinası 5 dk içinde zaten nem falan bırakmaz önemli olan anakarta yapısan su lekesini yok etmek oda ancak tiner veya solventle olur bu yöntemle makina 3-5 ay yasar ve sorun verir.
saç kurutma makinası 5 dk içinde zaten nem falan bırakmaz önemli olan anakarta yapısan su lekesini yok etmek oda ancak tiner veya solventle olur bu yöntemle makina 3-5 ay yasar ve sorun verir.