Cep Telefonunuz Suya Mı Düştü ? "Eyvah!" Demeden Önce Bu Yazıyı Okuyun !..

ben demin yanlışıkla telefonumun üstune birazcik su doktum on kameranin oraya bi20 dk telefonu kapattim simdi telden yaziyom bise olurmu ?arkadaslar ben demin telefonumun on kamera tarafina biraz su doktum yanlisikla sildim ve bi20dk kapattim simdi actim telden yaziyom bi sorun olurmu telefon icin

HakanLJ

Üye
Ben bu yöntemi 4 yıl önce 6600 cihazimda yapmistim ise yariyor ama arkadaslarin dikkatine cihaz suya dustu hemen cikardik ama hala calisiyorsa bu bisey olmadi anlamina gelmiyor hemen ilk olarak batarya sokulur ardindan havlu vb. seyle kurulanir sonraki adim fön makinasi ile iyice kurutulur hala batarya sokulu durumda dikkatinizi cekerim sonra pirinc icine gomulur ben 2 gun tutmustum sonra cikardim hic sorunsuz calisti. NOT : Tuzlu suda degil princ hic bir nimet kurtaramaz bilginize.

Ben suya düşerse alır kullanırım Allah'a şükür böyle bir sorunum yok.

Ben telefonu düşürünce başka birşey diyorum o zaman okumama gerek yok
Konu için teşekkürler

mrzstyl

Üye
galaxy ace alın suya karşı dayanıklı

Misafir

iphone 5c kullanıyorum 2,3 dakika tuvalette kaldı şoka girdigim için ve iğrendiğim için çabuk çıkaramadım yaklaşık 1 buçuk saat sonra saç kurutma makinesi ile kurutmadan pirinçin içine koydum sizce kurutmalı mıyım ve kaç gün bekletmelıyım

Bence çıkardıktan sonra guzelcene sabunlasaydin. Sonra 15 gün princin içinde bekletseydin. Şimdi kurtulsa bile o koku katiyyen çıkmaz

Jus7ice

Üye
Çıkardıktan sonra her parçasını ayırıyorsun sonra saç kurutma makinasıyla baya bir kurutuyorsun sonra büyük bir kap içine pirinç koyup tüm parçaları birbirinden ayrı şekilde içine koyuyorsun

Benim samsung kapaklı telefonum vardı havuza düşürdüm mayonun içinde kalmış bir saat sonra farkettik hemen çıktık bunları yaptık pirincin içinde iki üç gün kaldı sonra düzeldi