Cep Telefonunun Vereceği Zararlardan Korunmanın 10 Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

caner90

caner90

Üye
teşekkür ederim

SBG_5020

SBG_5020

Üye
walla cok güzel bir paylasim TSK.:yuru

ash54

ash54

Üye
yaaw telefon 30 santimden fazla uzaklaşmıyoki anımdan ne yapabilirim yine de bilgiler için saol

mehmetustata

Üye
konuyu yazan arkadaşım önereceğin telefon modeli varmı.mesela az dalga frekansı yayan telefon varmı öenerebilirmisin

dinccine

Üye
tesekkürler

mami24

mami24

Üye
vall asüper eline sağlık kardeşim

catex2

catex2

Üye
thanx :oke:

mertigo

Üye
geçen gün nokia 6267 aldım. 0.31 sar ile avrupa nın en iyi 2. telefonu. bir önceki telefonumda uzun konuştuğumda baş ağrısı çekiyordum. ama şimdi çok memnunum. kapaklı telefonlarda anten tuş takımının altında olduğu için radyasyon direk beyninizle temas etmiyor bu yüzden çok sağlıklı. tavsiye ediyorum... yazı için de teşekkürler...

prime

prime

Üye
çok güzel bi konu
:oke:

hakancoban

hakancoban

Üye
bence hiç kullanmayalım daha iyi .:)

ayuce

ayuce

Üye
Bilgi için teşekkürler

İmparatore

İmparatore

Üye
walla ne diyeyim haklisin

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
bende S.A.R ne dye mrk edydm.

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
çin malı telefonlar hiçbir teste girmedigi için daha zararlı oluyor bizim ve çin malı kullananların bilmesi gerekenler...
bilgiler için teşekkürler

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ya benimkinin sar oranı kaç merak ettim 0, küsür diye duydum ama e-mail atarım aldığım yere

öylesinee

öylesinee

Üye
ellerine sağlık gerçekten önemli bi konu ve dikkat etmeliyiz...

FurkanBilge

Üye
iyi calısma tsk

ZaZuM

ZaZuM

Üye
isabetli bir paylaşım için teşekkürler

nurisim

nurisim

Üye
güzel yazmışsın amma 4.kural çok saçma değilmi

kur

kur

Üye
ONEMLI:
1-cep telefonlari, bakteri ureten yuvalarmis (tip doktorlarinin arastirmasi)elle bulasan sonra tele yerlesi bakteriler, cogalip ordan burun ve agiz enfeksyonlarina neden oluyorlar.
2-Telefonun radyosyonundan kurtulmak :Kristal Quartz taslar(mavi boncok gibi)tasimak,binebze azaltiyormus.

Üst Alt