s.a mrh ben birşey sorucaktım bnm programı indirdim ama yüklemeye çalışırken sertifika hatası diyor programı yüklemiyor yardımcı olurmusn birde program hakkında bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler !!!!yardım!!!
5800 telefonu modem olarak laptopta kullanmak için,5800 telefonunu bilgisayara usb kabloyla tak ardından "nokia ovi suite yi çalıştır. ovi store girip internet işaretine tıklayıp "out touch accees" e tıklayıp yapabilirsiniz.
ya güzel de bence nimbuzz hala daha iyi. Kurdum cepe programı, iyi hoş her şey başta ama program anlık iletine kendi reklamını yapıyo senn sonradan değiştirmen lazım, live msn'ı ne arayabiliyo nede görüntülü konuşturuyo. Ben anlamadım arkadaş yoksa ben mi yanlış yaptım
5800 telefonu modem olarak laptopta kullanmak için,5800 telefonunu bilgisayara usb kabloyla tak ardından "nokia ovi suite yi çalıştır. ovi store girip internet işaretine tıklayıp "out touch accees" e tıklayıp yapabilirsiniz.
arkadaşlar wifi modem olarak kullanmak için fazladan programa gerek yok ben denedim nokia pc suite i kurun ardından telefonu bilgisayara baglayın ve pc suite i çalıştırın. baglı oldugu onaylanında dosya kısmına tıklayıp internete baglan ı seçin telefondan internete gireceksiniz o zaman. juikusof gibi bir program var ilk olarak onunla denedim beceremedim sonra böyle denedim oldu. programı hiç kullanmadım. daha önce anlatıldıysa silinebilir maksat yardımcı olmak
arkadaşlar wifi modem olarak kullanmak için fazladan programa gerek yok ben denedim nokia pc suite i kurun ardından telefonu bilgisayara baglayın ve pc suite i çalıştırın. Baglı oldugu onaylanında dosya kısmına tıklayıp internete baglan ı seçin telefondan internete gireceksiniz o zaman. Juikusof gibi bir program var ilk olarak onunla denedim beceremedim sonra böyle denedim oldu. Programı hiç kullanmadım. Daha önce anlatıldıysa silinebilir maksat yardımcı olmak
valla işe yararsa güzel... programı aldım, şu anda pc suitle kullanıyorum ama bölesi daha güzel bence, çünkü telefonunda kablosu takılıiken bile kendi kendine çıkıveryo bazen: onun için telefonun kablo giriş yerini bozmamak için kullanmakta yarar var diye düşünüyorum.. Teşekkürler.