Akıncı
Üye
Aykut'un hayal dünyası çok genişti be
çok fazla tanımam ama kafa adamdı
bizi görüyorsa üyelik açta gel üstad 
Aykut'un hayal dünyası çok genişti be
bizi görüyorsa üyelik açta gel üstad 
Bazı üyeler hiç sevmezdi Aykut'u. Saçma sapan yerlere açardı bu konuları. Ben de onu savunmuştum. NE güzel eğleniyoruz demiştim.![]()
çok fazla tanımam ama kafa adamdıbizi görüyorsa üyelik açta gel üstad
![]()
keşke geri gelse . Zamanında symbian bölümünde konu açardı. Kimse cevaplayamazdı.
keşke geri gelse . Zamanında symbian bölümünde konu açardı. Kimse cevaplayamazdı.

Mantıksız fikirlerinizle konumu kirletmeyin![]()

olurmu öyle şey ya, ateşin üstünden alınmış 100 derece sıcaklığındaki demir telefona zarar verir. Yapmayın.

olurmu öyle şey ya, ateşin üstünden alınmış 100 derece sıcaklığındaki demir telefona zarar verir. Yapmayın.

Mantıksız fikirlerinizle konumu kirletmeyin![]()

konu lanetli o bakımdanyarısı banlanmış![]()

Bende apk olarak var devir değişti.Arkadaşlar biliyorsunuz ki çaydanlıkla odaya dalarken elimizdeki çaydanlığı nereye koyacağımızı şaşırıyoruz.Yeni dokunmatik ekranlı telefonlarda yeterince geniş ve de ısınma sorunu olduğundan sıcaklığa karşı dayanıklı.Benim sorum cep telefonunu çay altlığı gibi kullanabilir miyiz? Cep telefonunu soğutacak bir s60v3 programı var mı? Varsa linkini atabilir misiniz?