Cep Telefonundan İstanbuldaki Yol Kameralarını Seyredebilirmiyiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonundan İstanbuldaki Yol Kameralarını Seyredebilirmiyiz
Cep telefonumdan, deki trafik kameralarını seyretme imkanım varmıdır. Malum, İstanbulda bir yerden bir yere giderken bu kameralar çok işimize yarayacaktır, Üstelik trafikteyken. Bu mümkünmüdür.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Cpten olacağını sanmıyorum ama netten takip edebilirisn!!!

Bunu zaten bilion!!

Barouh

Üye
<div class='quotetop'>(suvaribey &#064; Apr 16 2006, 09&#58;04 PM) [post=317314]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Cep telefonumdan, deki trafik kameralarını seyretme imkanım varmıdır. Malum, İstanbulda bir yerden bir yere giderken bu kameralar çok işimize yarayacaktır, Üstelik trafikteyken. Bu mümkünmüdür.
[/b][/quote]

Avea&#39;nin boyle bir hizmeti var.. Mobilvizyon adinda ek hizmet veriyorlar (1 dk / 1 kontur) cok cesitli secenekler sunuyorlar.. Bu seceneklerinden biride İstanbul (7 tane.. (4 Avrupa yakasi 3 anadolu yakasi), izmir3 ve ankara da 3 kamera ile istanbul trafigini izlemeniz mumkun.. Ama biraz pahali&#33;&#33;

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Barouh kardeşim. Bu bilgi bana fazlası ile yetti. Şimdi avea ile ilgili araştırmalarıma başladım. Fakat dediğin gibi sadece 7 noktayı gösteriyorsa benim için pek kullanışlı olmaz. Bunun için gerekirse arabada laptop bile taşıyabilirim.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
taşımak zorunda kalacaksın gibi me gelio

suvaribey

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 17 2006, 09&#58;54 PM) [post=318072]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
taşımak zorunda kalacaksın gibi me gelio
[/b][/quote]

Dedim ya, gerekirse taşırım.

tameriscen

Üye
şölede yapabilirsin..
madem laptopa razısın. laptopu bluetooth&#39;la internete çıkarıp (aveadan daha ucuza maal olur)
istediğin kamerayı seyretmen mümkün. gerçi kamera olayı bayağı bir yavaş olur ama
biraz zaman harcayıp trafiğin kalabalıklığını görebilirsin.

amedian

amedian

Üye
walla arkadasım bende cok guzel bi link vardı cam izleme olmuyodu ama soyle bi avantajı vardı ist.in assagı yukarı hryerinin anlık trafik yogunlugunu gosteriyodu yani yazi ile ama bu bile ist icin buyuk avantaj trafik cekilmiyo walla. işin kotu tarafıda o link benim eski tel de gitti ama bi bulmaya calısıyım bakiim inş bulurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt