Uygulama Cep telefonundan dosya indiremiyorum upload.to rapidshare.com gibi sitelerden dosya nasıl indirebili

Sponsorlu Bağlantılar

Iceberk

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonundan dosya indiremiyorum upload.to rapidshare.com gibi sitelerden dosya nasıl indirebili
Merhaba
upload.to freshare.com rapidshare.com gibi sitlerden dosya indirmeye çalışıyorum , andrid internet explorer dende google chore tarayıcısındanda denedim sayfa açılıyor güvenlik kodunu giriyorum tıklıyorum indirme başlıyor ve indirime tamamlandı diyor bakıyorum indirilen bildirimlere aNDROİD resimli HTML Vievs yazan bir yer geliyor tıklıyorum premium felan diye ingilizce bir yazı geliyor günlendir denemediğim kalmadı.

indirme yapmıyor, nasıl indirebilirim ve
android için kullanışlı bir indirme programı varmı? internet download manager gibi( direkt programsız bir yöntem biliyorsanız daha iyi benim için teşkkürler)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
program olarak android download manager var,onu bir dene istersen :oke:

tuncay_tuncay

Üye
Teşekkürler

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bi şey değil denedin mi indirebiliyormu sorunsuz

Iceberk

Üye
    Konu Sahibi
çok karışık geldi indiremedim patlaşım sitelerinden dosya indiremedim.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
easy downloader da var onu da bir dene istersen :oke: kullanamazsan resimli anlatım da yapabilirim :oke:

neksushot

Üye
Ben 1 aylık turbobitten sms yle premium aldım internetimde ttnet sınırsız 50 gb a§ınca 3 mbit se düşüo hem pcye oyun hemde tele oyun atıom tam 900kb upload hızıyla paketi aşınca 400 k de inio oda iyi sende öyle yap

Iceberk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hala yapamadım.
downşload programlarının hemen hemen hepsi
add download url kısmına paylaşım sitelerindeki iindirme linkiniş ekliyorum ama hata veriyor indirmiyor sanırım
güvenlik numarası girme yeri yok programlarda o yüzden hata veriyor
n eyapmak lazım indirmek için

neksushot

Üye
Diyomya sana ben yaw turbobit premium al die 20 tl sms lede alma seçeneği var 20 tln yoksa o ayrı ama 20 tlsi olmayan android almaya parası yoktur iyi forumlar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
premium alamazsan da pc ye indir oradan da telefona at :oke:

neksushot

Üye
Tam sana göre bi indirme programı var pcbe download menager accelator dam indir googleye böyle yaz tam indir sitesinden indir 400 kb ste indirio bi dosyayı mesala bende ttnet 50 gb kotalı aşınca yavaşlamalı 1mbitste indirio yavaşlayıncada 400de indirio

Üst Alt