Cep telefonundan bedava Facebook !

Sponsorlu Bağlantılar

o_ğuzhan

Üye
bnde grmedi yaa telefon 6300

laylayhan

Üye
Bana yardımcı olabilecek var mı? Face e giriyorum beğene falan tıkladığımda önce kullanıcı girişi yapmalısınız diyor. Birinin profiline tıkladığımda, grup aradığımda, isteklere cevap verdiğimde falan bu sorunla karşılaşıyorum

Begim

Begim

Üye
Avea'da bakiyen sıfırsa açılmıyor malesef, bakiyende tl varsa açılıyor ama para gitmiyor. Bu ne yaman çelişki!!!... :hmmm

TsuyoiooenzL

Üye
Benim Gitti :(:( :))
Neden Gitti Acaba

Ufuk Özen

Üye
Teşekkür

ediakdeniz

Üye
ben avea kullanıcısıyım tl varsa alıo yoksa almıo :S

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
yav kardesım bıkmadınızmı hep aynı konuları vermekten bıraz yenılıkcı olun

kemal21

kemal21

Üye
kontör gitmiyo

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bedava ama resımlerı acmıyor lutfen bu soruna bı cozum bulalım hep beraber

mustafa1196

mustafa1196

Üye
ben girdim sadece anasayfası benden 50kuruş kesti girseydim tüm paralarımı alırdı allahtan turkcell sms yolladı paranız şu kadar kaldı diye:hmmm:ağlarım::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sagol kardesım ben kullanıyorum ucretsız ama resımlerı acmıyor neden acaba

cihan1808

Üye
yaa off bn turkcelliyim bakiyem sıfır nepcem neetcem faceyede girilnio sizce tturkceldede bole bi sorın warmıdr:ağlarım::hmmm

mryd1

Üye
süpersiniz yaa :)

pelyas

Üye
ya arkadaslar herşey hoş güzelde benim şöyle bi sorunum var ben dün aynı bu saatlerde facebook mobili denedim aynı sekilde 0.facebook.com adresindne girdim sabah 5 e kadar telefonla facede dolandım sonra kapatıp uyumuştum ama bugün deniyorum deniyorum girmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor kontörümde yok acaba ilk bedavaydıda simdi girerken kontörmü alcaklar 50 kuruss felan yani? cünki dün cillop gibi girerken bugün o adrese girmiyor lütfen yardım edin

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bende 40 kruş kesti turkcell

tuverze

Üye
arkadaşlar hiç para mara dert etmeyin vodafone ayda 8 lira sınırfsız internet var. ben 2 aydıor bağlanıyom hiç uğrasmayın

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
tsk kardesım

MaXiMuS_06

Üye
benim tel. vodafone bir şey farkedermi?

corby-5

Üye
süper ya çok teşekkürler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt